SGK İl Müdürü Göksoy’dan Başkan Tuğrul’a ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Van İl Müdürü Abidin Göksoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Tuğrul’u ziyaret etti.

Habervan Editör
Habervan Editör
19 Mayıs 2017 Cuma 13:26
SGK İl Müdürü Göksoy’dan Başkan Tuğrul’a ziyaret

- SGK Van İl Müdürü Abidin Göksoy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Tuğrul’u ziyaret etti. SGK İl Müdürü Göksoy’un ziyaretleri ile ilgili konuşan Başkan Tuğrul, “Ziyarette esnafın genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İl Müdürü Göksoy, özellikle sigorta borcu olan esnafların borçlarını zamanında ödemelerini ve bu konuda bizden gerekli desteği vermemizi istedi. Biz de oda olarak tüm esnafımıza bu konu hakkında bilgilendirmelerde bulunacağımızı ve gereken desteği sunacağımızı ifade ettik. Bizlere yaptıkları ziyaretten dolayı İl Müdürü Abidin Göksoy ve beraberindekilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 19.05.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.