Nejdet Takva'dan dün akşamki görüntülere tepki

Nejdet Takva'dan dün akşamki görüntülere tepki
Dün akşam ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası Türkiye'de ve van'da yaşanan marketlere akın etme ve sokakta yaşanan izdiham haliyle ilgili VAN TSO Başkanı Nejdet Takva'dan eleştiri geldi. 48 saatlik bir sokağa çıkma yasağı için yapılanları çok abartılı bulan Nejdet Takva, bakın neler yazdı.

Dün Van'da yaşanan ve sosyal medyada da fotoğraflarla ve videolarla görünen izdiham sonrası her kesimden tepkiler gelmiş ve vatandaşın bu denli izdihamı eleştirilmişti. Sokağa Çıkma Yasağı'nın zamanlamasını yanlış bulan halk, bunun bilgisinin daha önceden verilmesi gerektiğini savunarak son dakika ekmek, sigara ve marketlerden temel gıdalarını almak için yoğunluk yaşanmıştı. 

Dün yaşanan yoğunlukla ilgili bir yorumda VAN TSO Başkanı Nejdet Takva'dan geldi. Halkın bu denli kendi sokağa atıp izolasyona uymamasını eleştiren Nejdet Takva Twitter'den şöyle yazdı:  Nasıl bir halkız arkadaş ya! Sadece 48 saat! 48 saat! Bu mu yani bu kadar telaş, aç kalma korkusu, susuz kalma korkusu... Hem de bu kadar inançlı, bu kadar Mutmein bir toplumda.. Olacak iş değil kıymetli Van halkı! Gerçekten; Olacak iş değil!..