Kavram’dan Dayanışma Yemeği

Kavram’dan Dayanışma Yemeği
Van’daki Kavram Eğitim Kurumları tarafından yılsonu nedeniyle bir dayanışma yemeği düzenlendi.

Van-Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kavram Eğitim Kurumları’nda çalışan yaklaşık 100 öğretmen katıldı. Yemek öncesinde bir açıklama yapan Kavram Temel Lisesi Müdürü Lokman Tekin, birlikte güzel bir yıl geçirdiklerini belirterek, tüm öğretmenlere teşekkür etti.



Bazı öğretmenlerin özel nedenlerden dolayı aralarından ayrılacağının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Tekin, “Bugün yüze yakın öğretmenimizle birlikte bir dayanışma yemeği olsun istedik. Hep beraber yılsonu helalleşelim, birbirimize hakkımızı helal edelim, yılsonu genel bir değerlendirmesini yapalım ve güzel bir şekilde gecemizi tamamlayalım istedik.



Çünkü yılsonu olmasından dolayı bir kısım öğretmenler aramızdan ayrılacak. Bizler de özel nedenlerden dolayı gidecek olan öğretmenlerimizin gönüllerini hoş etmek istedik”
dedi.



Yaklaşan Ramazan Bayramı’nın bütün dünyaya barış getirmesi dileklerinde de bulunan Tekin, “Ramazan Bayramı’nın bizlere de başarı, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. Program, iftar yemeğinin yenilmesi ile sona erdi.