Karayollarından 3 bin rakımlı Karabet geçidinde yol açma çalışması

Karayollarından 3 bin rakımlı Karabet geçidinde yol açma çalışması
Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü'nün Van-Bahçesaray karayolundaki 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde yol açma çalışması sürüyor

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü havaların ısınması ile çalışmalarına hız vererek yol açma faaliyetlerine devam ediyor. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Van-Bahçesaray Karayolundaki 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde 7 metreye kadar da bulan kar kütlelerini temizleyerek yol açma çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

 

 

MÜDÜR ARSLAN EKİPLERE MORAL ZİYARETİ YAPARAK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan Van-Bahçesaray karayolunda yapılan yol açma çalışmalarının yapıldığı yere gitti. Bölge müdürü Hasan Ali Arslan Van-Bahçesaray karayolunda ve 3 bin rakımlı Karabet Geçidi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek karayolları personellerine moral verdi.

 

 

 

 

 

KARAYOLLARI EKİPLERİ NİSAN'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ

4 Şubat'ta meydana gelen çığda 5 kişinin yaşamını yitirdiği ve ertesi günü 5 şubat'ta ise devam eden arama çalışmalarında ise meydana gelen ikinci Çığ faciasında aralarında Asker, Korucu, İtfaiye çalışanı ve sivillerin olduğu toplamda 42 kişi yaşamını yitirmişti. Yaşanan bu felaketin ardından hava şartlarının elverişsiz olması sebebiyle yol açma çalışmalarına ara verilmişti ve Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri 47 gün sonra yol açma çalışmalarına başlayarak kar kütlelerini temizleyrek yolları açıyor.

 

Karayolları ekipleri 22 günden beri Karabet Geçidi'nde yüksekliği 6-7 metreyi bulan kar kütlelerini temizleyerek yol açma faaliyetlerine durmadan devam ediyorlar. Büyük bir özveri ile çalışan Karayolları ekipleri yer yer düşen çığları da temizleyip hassasiyetle ve dikkatle adım adım ilerliyorlar. 

 

 

 

 

 

 Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Kış sınavını geçti

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğüne Hasan Ali Arslan'ın atanmasından bu yana çetin geçen kış aylarında bölgede yapılan çalışmalarda sınavı geçerek halkın takdirini topladı.Kar yağışının yoğun olduğu ve kış şartlarını çetin geçtiği bu yıl Karayolları ekipleri, Van'da ve bölgede yolların açılmasında, yolların temizlenmesinde ve Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım sağlanmasında etkin rol oynadı.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü gerek personelleri ile gerek iş makinalarıyla gece gündüze demeden uzak yakın demeden yollarda meydana gelen buzlanmalarda yapılan tuzlama ve yol açma çalışmalarında bölgede vatandaşların takdirini alarak kış sınavını başarıyla geçti.

 

 

 

 

KARAYOLLARI EKİPLERİ HAVALARIN ISINIMASIYLA YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sadece çetin geçen kış aylarında değil havaların ısınmasıyla da kolları sıvıyarak çalışmalarına devem ediyor. Bahar ayının gelmesiyle çalışmalarına durmadan devam  eden Karayolları yollarda meydana gelen aksaklıklar, bozuklukları , kaldırım ve refüj çalışmaları , yeni üst geçitlerin yapılması, yeni bariyerler yapılması ve  temizlik çalışmaları için de faaliyetlerine başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖZEL HABER - MURAT ÇURKU- ÖZ HABERCİ GAZETESİ VAN - VAN DİYABET GAZETESİ