Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğünün çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğünün çalışmaları hız kesmeden sürüyor
Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü hizmetlerine ve çalışmarına aralıksız devam ediyor.

Van, Hakkari, Muş, Bitlis illerinde Bölge sorumluluğunda çalışmalarına ve hizmetlerine aralıksız devam eden Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü hizmetleriyle bölge halkının takdirini almaya devam ediyor. 


Yaz kış demeden kendi bölgesinde aralıksız çalışan hizmet kalitesini her geçen gün artıran Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü gerek kış aylarında yaptığı çalışmalarına bahat ve yaz aylarında da sürdürüyor.


Havaların ısınmasıyla kendi görev alanlarında ve bölgesinde yol yapım bakım ve onarım işleri, yeni yolların açılması , yeni asfalt dökülmesi, üst geçit, kaldrım ve refüj çalışmaları gibi tüm alanlarda Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü ekipleri aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.


HAVALARIN ISINMASIYLA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Bölgede(Van,Hakkari,Bitlis,Muş) gibi illerde yoğun geçen kış şartlarında yollarda meydana gelen tahribatlar ve iş makinelerinin verdiği tahribatları onardı

Sadece yollarda değil Üst geçitler, Alt geçitler ve tünellerde de meydana gelen arızaların giderilmesinde onarım ve bakım işlerini de aksatmadan yürüten Karayolları 11. Bölge müdürlüğü Hasan Ali Arslan'ın koordinasyonunda Valilik, Emniyet vs. gibi diğer tüm kurumlarla iyi ve koordineli iş ve hizmet anlayışını sürdürmekte.

 1500'den fazla çalışan personeliyle Karayolları 11. Bölge müdürlüğü Çalışmalarda Kovid-19 salgını nedeniyle de Karayolları ekiplerinin maske , hijyen ve sosyal mesafe kuralına göre hassasiyetle çalışmalarını sürdürdüler.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünün Kış sınavı

Van, Hakkari, Muş, Bitlis illerinde zorlu geçen kış aylarında çalışmalarını araklıksız sürdürdü. Çalışmalarıyla bölge halkının takdirini alan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü yüksek kesimlerde karların yoğun ve zorlu olduğu yerleşim yerlerinde kesintisiz çalışmalar yürüttü. Yolların açılması , karların temizlerin yerlerşim yerlerina ulaşımın açılması gibi işlerde yoğun çaba harcayarak kış sınavını başarıyla geçti.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Hasan Ali ARSLAN Kimdir?

İnşaat Mühendisi olan Hasan Ali Arslan 1969 Giresun doğumludur. Arslan Giresun şube şefliği, Karayolları Samsun Bölge bakım Başmühendisliği, Erzurum Bölge Üst-yapı Başmühendisliği, İzmir Bölge Bakım Arazi Mühendisliği, İstanbul Bölge müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu ve son olarak Karayolları 11. Bölge müdürü olarak görevini yürütmektedir.


ÖZ HABERCİ AJANS- MURAT ÇURKU