Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünün çalışmaları aralıksız sürüyor

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünün çalışmaları aralıksız sürüyor
Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü Van ve Bölge illerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü , Hasan Ali Arslan'ın Bölge Müdürlüğünde çalışmalarına tüm alanlarda hız kesmeden devam ediyor.

Gerek zorlu geçen kış şartlarında yolların açılmasında dev kar kütlelerinin temizlenip yerleşim yerlerine ulaşımın sağlanmasında gerekse havaların ısınmasıyla yollarda temizlik , bakım onarım ve yeni asfaltlarla yeni yolların yapımında olsun çalışmalarında son sürat devam ediyor.

Koronavirüs sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam eden Karayolları 11. Van Bölge müdürlüğü Van, Bitlis, Hakkari, Muş gibi bölge illerinde Yol genişletme çalışmaları, Yeni asfalt yollar, Yol bakım onarım, Tabela levha çalışmaları , anayollardaki yol çizgi ve işaretleri çalışmaları ve alt geçit üst geçitlerde yeni imaj çalışmalarıyla her geçen gün faaliyetlerini bir üst seviyeye çıkararak yoluna devam ediyor.

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğünün Van'da ve bölgedeki diğer illerde yaptığı çalışmalar vatandaşların takdirini topladı. Van Bitlis Hakkari Muş gibi bölge sınırları içinde etkin rol oynayan Karayolları 11. Bölge müdürlüğü yeni projeler ,yeni çalışmalar , yeni yollar yapmak için kolları sıvıyarak etkinliğini devam ettirecek.

ÖZ HABERCİ - MURAT ÇURKU