Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Kış sınavını geçti

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Kış sınavını geçti
Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta kış mevsimi boyunca yoğun geçen kar yağışı ile karla mücadelede etkin çalışma yürüttü.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü kar yağışının etkili olduğu kış boyunca Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta personelleriyle ve iş makinalarıyla etkin mücadele çalışması yürüttü.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğüne Hasan Ali Arslan'ın atanmasından bu yana çetin geçen kış aylarında bölgede yapılan çalışmalarda sınavı geçerek halkın takdirini topladı.

Kar yağışının yoğun olduğu ve kış şartlarını çetin geçtiği bu yıl Karayolları ekipleri, Van'da ve bölgede yolların açılmasında, yolların temizlenmesinde ve Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım sağlanmasında etkin rol oynadı.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü gerek personelleri ile gerek iş makinalarıyla gece gündüze demeden uzak yakın demeden yollarda meydana gelen buzlanmalarda yapılan tuzlama ve yol açma çalışmalarında bölgede vatandaşların takdirini alarak kış sınavını başarıyla geçti.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü sadece çetin geçen kış aylarında değil havaların ısınmasıyla da kolları sıvıyarak çalışmalarına devem ediyor. Bahar ayının gelmesiyle çalışmalarına durmadan devam  eden Karayolları yollarda meydana gelen aksaklıklar, bozuklukları , kaldırım ve refüj çalışmaları , yeni üst geçitlerin yapılması, yeni bariyerler yapılması ve  temizlik çalışmaları için de faaliyetlerine başladı.

 ÖZEL HABER - MURAT ÇURKU- VAN HABERCİ GAZETESİ