Kan donduran olay… Van’da 11 yaşındaki çocuğa istismar

Kan donduran olay… Van’da 11 yaşındaki çocuğa istismar
Son dönemlerde çocukların cinsel taciz ve istismar haberleri gündemden düşmezken, o iğrenç olaylardan birisi Van’da yaşandı.

 Son dönemlerde çocukların cinsel taciz ve istismar haberleri gündemden düşmezken, o iğrenç olaylardan birisi Van’da yaşandı.  Son dönemlerde ardı arkası kesilmeyen istismar haberlerinden birisi de Van’dan geldi.

Edinilen bilgiye göre Van’da 20 yaşlarında bir genç, 11 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna istismarda bulundu.  Şehrivan’ın ulaştığı bilgiye göre, 20 yaşlarındaki H.B. isimli şahıs 12 Kasım akşamı Kazım Karabekir Caddesi civarında su satan 11 yaşlarındaki Suriyeli B.H. adlı kızı kaçırdı. H.B. zorla götürdüğü kız çocuğu Akköprü Mahallesi civarında istismarda bulundu.  Olayın duyulması sonrası olay yerinde fenalaşan kız çocuğu hastaneye kaldırılırken, H.B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.B. “Nitelikli Cinsel İstismar Suçundan” çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Hastaneye kaldırılan kız çocuğunun ameliyat alındığı, ameliyat sonrasında da hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ŞEHRİVAN GAZETESİ