İş Adamı Gökhan Bayramoğlu'nun iş dünyasındaki başarıları devam ediyor

İş Adamı Gökhan Bayramoğlu'nun iş dünyasındaki başarıları devam ediyor
Vanlı İş Adamı Gökhan Bayramoğlu sahibi olduğu ve açtığı iş yerleriyle Van halkına ve istihdama katkıda bulunmaya devam ediyor.

 Vanın en büyük düğün salonları  Beyazköşk , Altın Palas, işlettiği İskele parkı ve redgarden gibi büyük cafe işletmelerinin yanısıra inşaat sektöründe de müteahhitlik yapan Vanlı iş adamı Gökhan Bayramoğlu Van'da iş sektöründe yaptığı çalışmalar ve atılımlar ile Van'a ve istihdama katkıda bulunmaya devam ediyor.

Birçok işyeri ve işletme de Van halkına hizmet veren Vanlı Genç iş adamı Gökhan Bayramoğlu bünyesinde çalıştırdığı personel ve ekibiyle istidahama katkıda bulunurken hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Van halkının takdirini topladı.

Pandemi sürecinin kendilerini kötü etkilediğini dile getiren Gökhan Bayramoğlu düğün salonları cafe&restauran gibi işletmelerde pandemiden dolayı çok zor süreçten geçtiğini söyledi. Gökhan Bayramoğlu bu zor zamanlarda Devletin desteklerini dile getirerek persenellerine devlet tarafından maaş desteriği verildiğini  ve geri kalan maaşları tamamlayarak çalışan personellerinin mağdur olmamalarını sağladığını dile getirdi.

Bayramoğlu düğün salonlarının emlak sektörü, inşaat sektörü, mobilya , gelinlikçi, fotoğrafçı, giyimci, mobilyacı, kuyumcu, beyaz eşyacı gibi bir çok alandaki sektörlerin düğün salonlarına bağlı olduğunu ve istihdama katkıda bulunduğunu söyledi. Düğün salonlarında çiftlerin Koronavirüsten dolayı korkularının olduğunu dile getiren Bayramoğlu düğünlerinin kalabalık olduğunu ve ilerleyen süreçte ciddi taleplerin olacağını ve söyledi.

Bayramoğlu, kısıtlama sonrası normalleşme ve kontrollü sosyal hayata geçişte düğün salonlarında olduğu gibi  cafe ve restauranlarda da müşterilerin olduğunu ve işlerin giderek açıldığını dile getirdi. Bu alanda da pandemi sürecinde 3 buçuk ay kapalı kalan cafe restauranlarda da zorlu bir süreç geçirdiklerini dile getiren Bayramoğlu işlerin giderek düzeldiğini ve daha iyi gitmesi temennisinde bulundu.

Bayramoğlu açıklamasının devamında  bu süreçte tüm van halkından , müşterilerinden maske takmaları , mesafeye uymaları ve hijyen kurallarına mutlak uymalarını gerektiğini söyleyen Bayramoğlu, Tüm Dünyada ve Türkiye'de büyük maddi ve manevi büyük hasarlara yol açan korona Virüsun inşaallah kazasız belasız bir şekilde atlatılacağı temennisinde bulundu.

ALTIN PALAS DÜĞÜN VE BALO SALONU

 

HAKKIMIZDA

 

Hayallerinize uygun, hayatınızdaki en önemli gününüzde, başarılı ekip çalışması ile birlikte, sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.


 

 

MİSYONUMUZ

 

Salonumuz rahatlığınızı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Sizin isteklerinizi yerine getirecek bir personel ekibimiz olacaktır. Bu güzel gününüzde mutluluğunuza mutluluk katmak adına sürprizlerimiz de mevcuttur.


 

 

VİZYONOMUZ

 

Altın Palas sadece düğün organizasyonların da değil şimdiye kadar verdiği kokteyl, toplantı, mezuniyet kutlamaları ve sünnet düğünleri de dahil olmak üzere bir çok mutlu ve başarılı ana tanıklık etmiş ve bununla gurur duymuştur.

 

 

 

 ÖZ HABERCİ GAZETESİ - MURAT ÇURKU