İlhan'dan Güçbirliği Platformu'na eleştiri, Atalay'a sorular

İlhan'dan Güçbirliği Platformu'na eleştiri, Atalay'a sorular
Saadet Partisi Van İl Başkanlığı Van’ın sorunlarını dile getiren Saadet Soruyor basın toplantıları devam ediyor.

Bu Hafta Saadet Partisi Van İl Başkanlığı ‘’Saadet Soruyor’’ başlıklı Van’ın sorunlarının dile getirildiğini toplantının konusu geçtiğimiz günlerde 8. Yapılan Güç Birliği toplantısıyla alakalıdır.

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda basın açıklaması yapan İl Başkanı Özay İlhan, "Malumunuz üzere iki yıldan fazla süredir ilimiz kamuoyunu meşgul eden Sözde Güçbirligi toplantılarında her defasında ilimize bir bakan getirerek güya ilimizin sorunlarını çözüm üreteceklerini belirtmişlerdir.

Yapılan Sözde Güçbirliği toplantılarında Van'ın tüm kesimlerinin temsil edildiğini ifade etmişlerdir.

Buyrun emeklilik günlerini doldurmak için Van'dan vekil seçilen eski bir bakanın Sözde Güçbirliği toplantısında ki açılış konuşmasını birlikte dinleyelim.

Kıymetli basın mensupları sizin de duyduğunuz gibi Van Milletvekili Ulaştırma Bakanına Van'ın tüm kesimlerinin toplantıda olduğunu söylemektedir. Bu toplantıda acaba iktidar cenahı dışında hangi siyasi partiden katılan vardır.

2 yıldan fazla süredir devam eden geçtiğimiz hafta 8.si ulaşım başlığıyla yapılan Sözde Güçbirligi toplantısında açıklanan sonuca göre

Çevreyolu konusunda ki belirsizlik devam etmektedir.

20 yıl önce fizibilite çalışması yapılmış olan Kuzey Van gölü Demiryolu projesinin gündemlerinde olmadığı belirtilmiştir.

Yine halkımızın talepleri arasında yer alan tramvay konusunda fizibilite muhabbeti yapılmıştır.

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak;

Acaba iki yıldır Emeklilik günlerini Van Milletvekili olarak geçiren eski bakana sormak isteriz

1- 8 kez yapılan Sözde Güçbirligi toplantılarıyla Van'ın hangi kronik sorununa çözüm üretilmiştir?

2- Van'ın tüm kesimlerinin toplantıda olduğunu iddia ettiniz sizin için Van'ın tüm kesimleri sizin belirlediğiniz bazı kimseler midir?

3. Saadet Partisi Van il Başkanlığımızca hazırlanmış olan Van'ın sorunları ve çözüm önerileri kitapçığını okudunuz mu?

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak başta hükümetin vekilleri olmak üzere ilimizde ki yetki sahiplerine Van'ın sorunlarının çözümü konusunda samimiyetle hareket etmeyi davet ediyoruz. " şeklinde konuştu