Hüseyin Çelik VAN TSO'da STK'nın önemi konferansı verdi

Hüseyin Çelik VAN TSO'da STK'nın önemi konferansı verdi
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından "Kentsel Kalkınmada Sivil Toplumculuğun (STK’ların) Önemi" konferansı düzenlendi.

Van TSO Erek Toplantı Salonunda düzenlenen konferansa Kültür ve Milli Eğitim eski bakanlarından 21, 22 ve 23. dönem Van Milletvekilliği ve 24. dönem Gaziantep milletvekilliği yapan Prof. Dr. Hüseyin Çelik, konuşmacı olarak katıldı. Konferansa Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansın açılışında konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, konferansı uzun süre önce planladıklarını ancak pandemi nedeniyle bugüne sarktığını söyledi. 

Takva şunları söyledi: “Aslında ben bir açılış konuşmasını yapmayacağım. Kentimizin avantajları da var, dezavantajları da var. Sayın bakanımız kendi deneyimlerinden de yola çıkarak kent için sivil toplumun etkileri hakkında daha geniş bilgilendirmede bulunacak. Konferansımıza salona baktığım zaman büyük bir ilgi olduğunu gözlemleyebiliyorum, sayın valimizin de katılmış olması ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Burada konuşan Prof. Dr. Hüseyin Çelik, katılımcılara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Çelik, konferansta yaptığı konuşmada sivil toplumculuğun (STK'ların) önemini ve deneyimlerini anlattı. 

Toplantı hediye takdimi ile sona erdi.