Gazeteci Murat Çurku'dan Hatay Vali yardımcısı Altun'a ziyaret

Gazeteci Murat Çurku'dan Hatay Vali yardımcısı Altun'a ziyaret
Vanlı gazeteci Murat Çurku Hatay Vali yardımcısı Salih Altun'u makamında ziyaret etti.

 Vanlı gazeteci Murat Çurku daha önce Van'da  vali yardımcısı olarak görev yapmış Salih Altun'u Hatay'da makamında ziyret etti.


 

Ziyaretten çok memnun olduğunu dile getiren Salih Altun Vanlıları unutmadığını ve Gazeteci Murat Çurku'yu yıllar sonra kendisini ziyaret ettiğini ve bundan çok memnun olduğunu dile getirdi. Vali yardımcısı Salih Altun Van'da görev yaptığı görev süresince bir çok dost edindiğini yakın bir zamanda Van'ı ziyaret edeceğini  dile getirdi ve  Altun Van halkının gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve Vanlıları çok sevdiğini dile getirdi.

 

Gazeteci Murat Çurku ise açıklamasında "kendisini Hatay'da ziyarette bulundum. Bu ziyaretteki ilgi ve alakasından dolayı  Vali yardımcımıza teşekkür ederim. Van'da görev yaptığı süresince kendisiyle iyi bir dostluğum oldu ve kendisini kardeşim ve dostum olarak görüyorum. Kendisi Van'da vali yardımcılığı yaptığı süre içinde  Van'a çok hizmetler yaptı ve Vanlılar tarafından sevilen bir isimdi. Biz de yakında Vanlı gazeteci olarak Hataylı bürokratlara Van kahvaltısı vermeyi düşünüyorum. Bu arada sayın valimizin bizleri sıcak karşılamasından  ve bizleri güzel ağırladığından Vanlı gazeteci ve Vanlılar adına kendisine çok teşekkür ediyorum kendisini yakında Van'a bekliyorum. Sayın vali yardımcısına görevlerinde başarılar diliyorum."