Gazeteci Çurku'dan Vali Karaloğlu ve Kaymakam Vardar'a ziyaret

Gazeteci Çurku'dan Vali Karaloğlu ve Kaymakam Vardar'a ziyaret
Gazeteci Murat Çurku Vali Münir Karaloğlu ve Kaymakam Ferhat Vardar'ı makamında ziyaret etti.

Öz Haberci gazetesi ve Van Diyabet gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Murat Çurku Diyarbakır’da Vali Münir Karaloğlu ve Kaymakam Ferhat Vardar'ı makamında ziyaret etti.

Gazeteci Murat Çurku Diyarbakır'da bir takım ziyaretlerde bulunarak Van Eski Valisi ve şimdiki  Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti Çurku ayrıca Özalp Eski Kaymakamı ve Diyarbakır'ın Hazro ilçesi şimdiki Kaymakamı Ferhat Vardar'ı da makamında ziyaret etti.

 

ÇURKU'DAN DİYARBAKIR VALİSİ KARALOĞLU'NA ZİYARET

2009-2013 yılları arasında Van'da Valilik yapan ve o dönem gerek yaptığı önemli işler gerekse de Van halkı ile kurduğu bağ ile adından sıkça söz ettiren efsane Vali Münir Karaloğlu gazeteci Murat Çurku'nun kendisini ziyaretinden çok memnun ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Van Valiliği görevinden ayrıldıktan sonra sırasıyla Bursa Valiliği, Antalya Valiliği ve halihazırda da Diyarbakır Valisi olarak görev yapan Karaloğlu, gazeteci Murat Çurku'nun kendisini Diyarbakır'da makamında ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederek Van halkının her zaman gönlünde taht kurduğunu ve Van'da görev yaptığı süre içinde Van halkına hizmet etmekten çok onur ve gurur duyduğunu dile getirdi.

Vali Karaloğlu Van'dan bir gazetecinin kendisini ziyaret etmesini oldukça mutlu ettiğini dile getirerek Van halkını çok sevdiğini, her zaman gönlünde olduğunu söyleyerek tüm Van halkına selamlarını iletti.

ÇURKU'DAN HAZRO KAYMAKAMI VARDAR'A ZİYARET

Gazeteci Murat Çurku Hazro Kaymakamı Ferhat Vardar'ı da makamında ziyaret etti. Bir dönem Van Özalp ilçesinde Kaymakamlık yapan  Özalp Eski Kaymakamı Ferhat Vardar Van/Özalp, Erzurum/Köprüköy'de görev yaptıktan sonra halihazırda Diyarbakır Hazro ilçesinde Kaymakamlık görevini sürdürmektedir. Kaymakam Vardar da Özalp'ta görev yaptığı süre içinde Özalp halkına hizmet yapmaktan gurur duyduğunu ve Özalp halkını unutmadığını dile getirdi. Kaymakam Vardar gazeteci Murat Çurku'nun kendisini nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Özalp Halkına ve Van halkında selamlarını söyledi.

Gazeteci Çurku da gerek Vali Münir Karaloğlu gerekse Kaymakam Ferhat Vardar'ı ziyareti sırasında çok hoş karşılandığını söyledi. Çurku açıklamasında "Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve Hazro Kaymakamı Farhat Varda'ı ziyaret ederken oldukça güzel karşılandık. Diyarbakır Valiliğinde girişte ismimizi söyledik ve Vali Karaloğlu, bizleri randevusuz direk makamında bizleri ağırladı. Vali Karaloğlu da Kaymakam Vardar da bir dönem Van'da ve Özalp'te başarılı bir şekilde görev yaptılar. Her ikisine de hem Van'da görev yaptıkları dönemlerde yaptıkları hizmetlerinden dolayı ve hem de beni makamlarında çok hoş ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZ HABERCİ - MURAT ÇURKU