Eşbaşkan Özgökçe: çalışmalarımız gece gündüz sürüyor

Eşbaşkan Özgökçe: çalışmalarımız gece gündüz sürüyor
Büyükşehir Belediyesi'ni hedef gösteren kimi çevrelerin gerçeğe aykırı ve art niyetle yaptığı paylaşımlara dair açıklama yapan Belediye Eşbaşkanı Bedia Özgökçe, Çalışmalarımız gece gündüz demeden devam etmektedir

Bedia Özgökçe, "Çalışmalarımız gece gündüz demeden devam etmektedir. Kurumumuzu ve şahsımızı karalayan bu gibi hesaplara itibar etmeden ancak hizmetin aksamasına yönelik en ufak şüphe içeren her türlü şikayeti de yerinde kontrol ederek, denetimlerimizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

halkının bayramı rahat ve temiz bir ortamda geçirmesi için çabaladığını ve bu çababayı heyecanla sürdürmeye devam ettiğine vurgu yaptı. Eşbaşkan Özgökçe, "Kentin temizlik işleri özellikle aksatılmamış durumdadır. Çalışmalarımız gece gündüz demeden devam etmektedir. Hal böyle iken özellikle belediyemizi hedef gösteren kimi çevrelerin gerçeğe aykırı ve kötü niyet barındıran paylaşımlarını da takip ediyoruz. Sosyal medya platformlarında sahte hesaplarla yapılan paylaşımları da takip ederek ve yazılanın nihayetinde bir şikayet olduğu gerçeğinden hareketle bahsedilen yerlerin kontrolü ve denetimleri aksatılmadan gerçekleştirilmektedir" dedi.

'BU TÜR HESAPLARA İTİBAR EDİLMEMELİ'

 Büyükşehir Belediyesi olarak kurumumuzu ve şahsımızı karalayan bu gibi hesaplara itibar etmeden ancak hizmetin aksamasına yönelik en ufak şüphe içeren her türlü şikayeti de yerinde kontrol ederek denetimlerimizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesileyle bir kez daha değerli Van halkının Kurban Bayramı'nı kutluyorum."