Eğitim Bir Sen Van Şubesi'nden deprem bölgesi için kampanya

Eğitim Bir Sen Van Şubesi'nden deprem bölgesi için kampanya
Eğitim Bir Sen Van Şubesi deprem bölgesindeki depremzede çocuklar için bot ve mont kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya mesaj yoluyla sendikanın üyelerine gönderilerek bilgilendirme yapıldı.

10 ili vuran 2 büyük deprem sonrası Türkiye Tek Yürek olarak deprem bölgesine yardımlarını göndermeye devam ediyor. Depremin şokunu atlattıktan sonra yardım kampanyaları ard arda yapılmaya başlandı. 

Van Eğitim Bir Sen Sendikası depremzede çocuklar için bot ve mont kampanyası başlattı. Soğuk hava şartlarının hüküm sürdüğü deprem bölgesindeki çocuklar için bir firmayla özel anlaşma sağlanarak isteyenlerin burdan aldıkları bot ve montları sendikaya teslim edebileceği belirtilirken, isteyenlerinde makbuz karşılığında nakdi yardım yapabileceğine dikkat çekildi. 

Anlaşmaya varılan Yelken Giyim Firması'nda mont ücreti olarak 280 TL, bot ücreti olarak 220 TL üzerinden satın alımların yapılabileceğinin belirtildiği bilgilendirme mesajında alınan ürünlerin mağazada depolandığını sadece makbuzlarının sendikaya getirilerek kısa sürede gönderim yapılmasının hedeflendiği belirtildi.