Ebru Şallı VAN AVM’de hayranlarıyla buluştu

Ebru Şallı VAN AVM’de hayranlarıyla buluştu
Anadolu’nun en hareketli alışveriş merkezi VAN AVM bir ünlü ismi daha konuk etti. Manken Ebru Şallı, VAN AVM’de hayranları keyifli vakit geçirdi.

Güçlü markaları, renkli mağazaları, şık kafe ve restoranları, eğlence mekânları, sinemasının yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleriyle açıldığı günden beri kentteki sosyal yaşamı canlandıran VAN AVM en hareketli günlerinden birini daha yaşadı. Geçtiğimiz günlerde Ivana Sert’i ağırlayan ve büyük bir izdiham yaşanan Van AVM’de bu hafta sonu ünlü manken Ebru Şallı Vanlı hayranlarıyla buluştu.

Vanlıların çok yoğun ilgi gösterdiği Şallı, VAN AVM’de kurulan özel stantta sağlıklı ve fit görüntüsünün sırlarını paylaştı. Özellikle çocuklara yakından ilgi gösteren Ebru Şallı sevenleri için fotoğraf imzaladı.  

Ziyaretçi sayısında Anadolu’daki tüm AVM’leri geride bırakan VAN AVM,  açıldığı günden bu yana, bir yılı aşkın süredir; Vanlılar’ın, aileleriyle, arkadaşlarıyla, sevdikleriyle bir arada olabileceği kentin yeni cazibe merkezi oldu.  Şehrin en güzel yemek ve eğlence alanlarının yanı sıra giyimden, kozmetiğe; gıdadan, konfeksiyona kadar çok sayıda mağazayı da tek bir çatı altında toplayan AVM’de birbirinden değerli 90 mağaza faaliyet gösteriyor.