Dundar’dan güvenlik korucusunun ailesine taziye ziyareti

Dundar’dan güvenlik korucusunun ailesine taziye ziyareti
Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden emekli güvenlik korucusu Rıza Çiçek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Kaymakam Dundar, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutan Yardımcısı Vekili Jandarma Yüzbaşı Yusuf Kaplan, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç ile Yukarı Yanıktaş Mahallesi’nde ikamet eden aileyi ziyaret etti. İlçe Müftüsü Fikri Göncü’nün Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından emekli güvenlik korucusu için dualar okundu.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden emekli güvenlik korucusu Rıza Çiçek’in ilçenin güvenliğine büyük katkıda bulunduğunu belirterek, “Kendisine rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. İlçemizde bulunan taziyeler önemlidir. İlçemizde bulunan taziyeleri ziyaret ederek, burada ailelerin acılarına ortak olmak, azıcık da olsa acılarını dindirmek bizlerin görevidir. İlçeye atandıktan sonra taziye ziyaretlerini bir gelenek haline getirdik. kayyum olarak da bu tür ziyaretlerimiz devam ediyor” dedi.

Güvenlik korucusu Rıza Çiçek’in oğlu Masum Çiçek ise, ilçedeki tüm taziyeleri ziyaret eden Kaymakam Dundar’a teşekkür ederek, “Her taziyede olduğu gibi acılı günümüzde de bizlerin yanında yer aldı. Kaymakam ve beraberindekileri yanımızda görmek bir nebze de olsa acımızı dindiriyor ve bizleri mutlu ediyor. Bu gelenek, Kaymakamımız Tekin Dundar’dan sonra da devam eder inşallah. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

Kaymakam Dundar ve beraberindekiler, taziye evinde verilen yemeğin ardından mahalleden ayrıldılar.