CHP Van il örgütü 4 bin maske dağıttı

CHP Van il örgütü 4 bin maske dağıttı
Tüm dünyayı tehdit eden Covid -19 salgınıyla mücadele kapsamında CHP Van İl Teşkilatı vatandaşlara maske dağıttı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın-Gençlik Kolları ve ilçe  başkanları ile beraber Van Beşyol Meydanı ve Cumhuriyet caddelerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdiler.

 Toplam 4.000 adet maske dağıtıldığını belirten CHP Van İl Başkanı Kurukcu; "Dün olduğu gibi bugün de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Halka hizmet etmek siyasi partilerin ana ilkesi olmalı. Genel Merkezimiz, Belediyelerimiz bu çerçevede hareket ederek hep halkın yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. CHP Van il örgütü olarak ta her konuda halkımızın yanında olacağız. Önümüzdeki günlerde de vatandaşlarımıza 5 bin maske dağıtımı daha yapacağız” ifadelerini kullandı.

 Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kurukcu: ‘’Vatandaşlara CHP Genel Başkanlarının selamlarını iletti. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan başta Genel başkanımız sn Kemal KILIÇDAROĞLU’na  ve tüm Genel merkezimize belediye başkanlarımıza ilim ve örgütüm adına çok teşekkür ederim.’’ Dedi.