Büyükşehir, cadde ve kavşakları asfatlıyor

Büyükşehir, cadde ve kavşakları asfatlıyor
Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışma kapsamında İpekyolu ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi’nde belirlenen Çohaz Petrol civarı, Çavuşbaşı Caddesi ve Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde bakım onarım yaparak, yollar asfaltlandı.

’ın ilçelerine bağlı kırsal mahallelerin yollarını asfaltla buluşturan ekipler, merkezde de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yol genişletme ve Bitümlü Sıcak Karışımı (BSK) asfaltlama çalışmaları kapsamında, İpekyolu ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi’nde belirlenen Çohaz Petrol civarı, Çavuşbaşı Caddesi ve Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde asfalt çalışması yapıldı.

Çohaz Petrol Kavşağı ve Çavuşbaşı Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, mahallenin bozulan yollarını da onararak halkın hizmetine açtı.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Cihan Gümüşlü, 2017 ve 2018 yıllarında asfaltlanan ancak kısa süre soran tahrip olan ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu caddelerin bakım ve onarım işlemlerinden sonra asfalt çalışması yaptıklarını belirtti.

Hasanbey Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şabaniye Mahallesi sakinlerinden Seyfettin Başak ise “Burada geçen araçların tozundan dolayı uzun süredir büyük sorunlar yaşıyorduk. Tozdan dolayı evimizin pencerelerini açamıyorduk. Eşbaşkanlarımıza aktardığımız sorunlar kısa sürede çözüme kavuştu. Buradan her iki Eşbaşkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tozlu yoldan kurtulan çocuklar ise hep bir ağızdan belediye ekiplerine teşekkür etti.