Büyükşehir Belediyesinin stratejik plan hazırlığı çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesinin stratejik plan hazırlığı çalışmaları sürüyor
Van Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Plan hazırlığı çalışmaları kapsamında belediye çalışanlarıyla toplantı yapıldı. Toplantıda Van'ın gelecek 5 yılına ilişkin, ulaşım, altyapı, kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelik projeleri değerlendirildi.

Van halkının yaşam standartlarını yükseltmek, güvenilir belediyecilik hizmetleri sunmak, Van'ın sürdürülebilir gelişmesine katkı sağlamak ve kentsel yaşam kalitesini ve kentlilik bilincini artırmak amacıyla yapılan stratejik plan hazırlığı toplantıları devam ediyor. Çalışmalarla birlikte belediye çalışanları İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi Nûda Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek toplantı yaptı.

Toplantıda çalışanlara, İstanbul Kent Konseyi Başkanı ve Stratejik Çalışma Grubu Başkanı İkbal Polat ve Barış Yavuz tarafından 2020- 2024 Stratejik Plan hazırlığı çerçevesinde bir sunum yapıldı. Çalışanların yoğun katılım sağladığı toplantıda Van Büyükşehir Belediyesi’nin gelecek 5 yılına ilişkin ulaşım, altyapı, kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelik projeleri değerlendirildi. Projelerin hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları ise sunum eşliğinde anlatıldı.