Büyükşehir belediyesi Gevaş’ta dezenfekte çalışması yaptı

Büyükşehir belediyesi Gevaş’ta dezenfekte çalışması yaptı
Van Büyükşehir Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında Gevaş İlçesinde dezenfekte çalışması yaptı.

 Tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs salgınına karşı Van Büyükşehir Belediyesi, kentteki tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttı. Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesine bağlı ekipler Gevaş İlçesinde dezenfektan çalışması yaptı. İlçedeki Devlet Hastanesi, Okullar, Pansiyonlar, Adliye, Camiler, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve kamu kuruluşları ekipler tarafından titizlikle dezenfekte edildi.

Çalışmaların halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda titizlikle sürdürüleceğini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Adil Allahverdi, " Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatları doğrultusunda toplu yaşamın olduğu tüm noktalarda en üst seviyelerde tedbirlerimizi alıyoruz. Halkımızın bu konuda hiçbir çekincesi olmasın. Bizler tüm birimlerimiz olarak 7/24 vazifemizin başındayız. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen dezenfektan çalışmaları kentteki tüm kamu-kurum ve kuruluşları, toplu taşıma araçları, ibadethaneler ve toplu yaşam alanlarında rutin olarak devam etmektedir.