Akrobasi gösterisi için Van'a geliyorlar

Akrobasi gösterisi için Van'a geliyorlar
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde başlatmış olduğu Kardeşlik ve Spor Turnuvaları’nın Van ayağında 04-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılan Plaj Voleybolu, Plaj Futbolu, Masa Tenisi, Badminton, Bisiklet ve Basketbol turnuvalarının yanında Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasının ve Türkiye’nin tek akrobatik basketbol şov grubu ’Karizma Show’ Cuma günü saat 18.30’da Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanında vatandaşlarla buluşacak.

Türkiye'nin tek akrobatik basketbol şov grubu 'Karizma Show', Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında Cuma günü Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanında vatandaşlara gösteri yapacak.

Van'da 04 ile 12 Ağustos 2018 tarihleri arasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda kent meydanında yapılan kardeşlik ve spor turnuvaları Bisiklet, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu ve Plaj Futbolu turnuvalarının yanında Türkiye'nin ilk ve tek basketbol akrobasi grubu Karizma Show, gösterisi Cuma günü saat.18:30’da Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanında vatandaşlarımız ile bir araya gelecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından iki yıldır Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde bulunan illerimizde hayata geçirilen Kardeşlik ve Spor Turnuvalarımız bu yılda il müdürlüğümüz organizasyonluğunda beş farklı branşta yapıldı. Bu projemizi ilimizin en işlek caddelerinden biri olan cumhuriyet caddemizin kent meydanında hayata geçirdik birçok vatandaşımız ve gençlerimiz bu faaliyetlere eşlik etti. Faaliyetlerimize katılan vatandaşlarımıza ve gençlerimize bakanlık ve federasyonlarımız tarafından gönderilen tişört ve şapkalarımızı dağıttık. Bu projedeki amacımız sporun birleştirici gücü ile genç yaşlı demeden her vatandaşımızı herhangi bir spor branşı ile tanıştırmaktır.

Yine bu proje kapsamında Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasında birbirinden farklı gösterileri ile vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi gören ve Türkiye’nin ilk akrobatik gösterilerini yapan Karizma Show Basketbol ekibimiz Cuma günü saat.18:30’da Cumhuriyet Caddesi Kent Meydanında vatandaşlarımız ile bir araya geleceklerdir.

Bu projelerin ilimizde gerçekleşmesinde başta bakanlığımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, Tüm vatandaşlarımızı Cuma günü saat.19:00’da Kent Meydanında yapılacak olan Karizma Show gösterilerimize davet ediyoruz.” Diye konuştu.