AK PARTİ VAN ADAYLARINA KENT'TE COŞKULU KARŞILAMA

AK PARTİ VAN ADAYLARINA KENT'TE COŞKULU KARŞILAMA
VAN HABERLERİ - AK PARTİ VAN ADAYLARINA KENT'TE COŞKULU KARŞILAMA - AK Parti Van Milletvekili adayları, aday tanıtım programı, seçim ofisi açılışı ve kentte çalışmalara başlamak üzere Van'a geldi..

 AK Parti Van Milletvekili adayları, aday tanıtım programı, seçim ofisi açılışı ve  kentte çalışmalara başlamak üzere Van'a geldi..

Ferit Melen Havalimanında kendilerini bekleyenlere teşekkür eden AK Parti MKYK üyesi ve Van 1. Sıra Milletvekili adayı Burhan Kayatürk; “Sabahın bu saatinde bizi karşılamak için zahmet çekip gelmişsiniz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Milletvekili aday arkadaşlarım adına her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Çok zahmet çekmişsiniz. Biliyorum sorumluluğumuz çok büyük, yükümüz çok ağır.

Allah’ın izniyle 14 Mayıs günü, bu sevginizi kullanacağınız oylarla pekiştirerek, sandıklarda güçlü çıkmamızı sağlayacaksınız. Güçlü bir şekilde Ankara’ya gittiğimizde Van ilimize daha fazla hizmet alabilmek için, elimiz daha güçlü olacaktır. Bugün göstermiş olduğunuz bu ilgi ve alaka, bize moral ve motivasyon olmuştur.

Rabbim bizleri size karşı utandırmasın inşallah. Çok kıymetli hemşerilerim, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını size iletiyorum. Tekrardan hepinize teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” diyerek, gösterilen ilgiden dolayı büyük bir memnuiyet duyduğunu dile getirdi.

KAYNAK : VANHAVADİS