Ak Parti Aday Adayı Bilal Emre Yörük'ten Van halkına mesaj

Ak Parti Aday Adayı Bilal Emre Yörük'ten Van halkına mesaj
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, istifa ederek Ak Parti'den milletvekilliği aday adayı oldu. Bilal Emre Yörük, adaylığı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Aday Adayı, KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük'ten Van halkına mesaj: " İnsanıyla doğasıyla tarihiyle kültürüyle Türkiye için büyük bir değer olan Van’da hedefimiz sadece bugünü değil, Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettikleri üzere geleceği de planlamak ve ona göre hareket etmektir. Bu vesile ile Van’da çıkış hedefimiz 2023 vizyonu olacaktır. Bu vizyon da Ak Parti’mizle belirlenmiş olan kalkınmışlık, gelişmişlik, mutlu ve müreffeh bir ülke konsepti içinde sürekli gelişen, büyüyen, hak ettiği noktalara bir an önce gelmesi gereken bir Van misyonudur.

Biz inanıyor ve güveniyoruz ki Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna en yakın il Van’dır. Bunun için de büyük projeler ve büyük ataklar gerekmektedir. Bunu başaracak ve ortaya koyacak potansiyelimiz de imkanımız da mevcuttur. Tek eksiğimiz Vanlı kardeşlerimizle birlikte bir an önce yola çıkmak ve hep beraber hareket etmektir. Biz bu hedefleri belirleyerek yola çıktık. Ekonomide, tarımda, sanayide, kentleşmede, eğitimde, sağlıkta, gençlik ve birçok yapısal ve insanî meselede Van’a hizmet etmek için hazırız. Hedef 2023 VAN!..."