Youtube'den dev bir hizmet daha!

Youtube'den dev bir hizmet daha!
Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube'den kullanıcılarına bir süpriz daha gelebilir.Youtube'nin yeni radyo hizmeti üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
Spotify, Deezer, Pandora ve Rdio gibi radyo hizmetlerinin popüler olmasından sonra Apple ve Beats gibi farklı firmaların da bu sektöre giriş yaptıklarına şahit olmuştuk. Bu alanda gelecek olduğunu gören popüler video paylaşma sitesi YouTube da geçtiğimiz haftalarda çevrimiçi müzik hizmeti Music Key'i hizmete sunmuştu.




YouTube, müzik sektörüne yoğunlaşıyor

Henüz Beta aşamasında olan YouTube Music Key hizmeti reklamsız çevrimdışı müzik dinleme özelliği ile dikkat çekmişti. Son gelen haberlere göre YouTube'un müzik alanında ilerlemeye kararlı olduğunu gözler önüne seriyor. İddialara göre YouTube şimdi de radyo hizmeti üzerinde denemeler yapıyor.

YouTube Radio hizmeti ile kullanıcılara radyo istasyonu oluşturma ve bu istasyona müzik ekleyip çevrimiçi dinleme gibi özelliklerin sunulacağı tahmin ediliyor. Şimdilik bu servis hakkında daha fazla yorum yapmak çok zor. Bakalım ilerleyen günlerde YouTube Radio hakkında yeni bilgiler gelecek mi?

Ender Öztürk - ShiftDelete.Net