WhatsApp'ta bilinmeyen numara dönemi başlıyor! Sevgilileri birbirine düşürecek özellik yolda: Artık bu yapılabilecek

WhatsApp'ta bilinmeyen numara dönemi başlıyor! Sevgilileri birbirine düşürecek özellik yolda: Artık bu yapılabilecek
WhatsApp, mesaj göndermek için kişileri kaydetme gereksinimini kaldırdı. Artık numarayı WhatsApp'ta kaydetmeden mesaj gönderebilirsiniz.

WhatsApp, bilinmeyen numaralarla iletişim kurmayı kolaylaştıran, kişileri önceden Kişiler'e kaydetme ihtiyacını ortadan kaldıran yeni bir özelliği kullanıma sundu. Bilinmeyen bir numaraya mesaj atmak için artık numarayı önce telefon defterinize kaydetmenize gerek yok. WhatsApp'taki yeni bir özellik, kullanıcıların telefon numaralarını arayarak dizinde olmayan kişilerle sohbet etmeye başlamasını sağlar.

Bu özellik hem iPhone hem de Android telefonlar için mevcuttur ve en son sürümlerde mevcuttur. Peki numarayı kaydetmeden nasıl WhatsApp mesajı gönderirsiniz? İşte detaylar..

Sohbet listesindeki "Yeni sohbet başlat" butonuna dokunun ve sizinle kayıtlı olmayan konuşmak istediğiniz kişinin telefon numarasını arama çubuğuna girin. Kişi WhatsApp kullanıyorsa, bir konuşma başlatın.

WhatsApp, mesaj göndermek için kişileri kaydetme

WhatsApp'ta kayıtlı olmayan bir numaraya nasıl mesaj gönderebilirim Adım adım anlatalım.

"Numarayı kaydetmeden WhatsApp mesajları gönderin"

WhatsApp'ı açın.

Yeni Sohbet Başlat'a dokunun.

Arama çubuğuna mesaj göndermek istediğiniz kişinin numarasını yazın.

WhatsApp, kişiler dışındaki aramaları başlatır.

Kişi WhatsApp kullanıyorsa, bir sohbet penceresi açılacaktır.

Uzun zamandır beklenen özellik sonunda WhatsApp'ta kullanıma sunuldu, ancak beta kullanıcıları için mevcut değil. Google Play Store veya App Store'dan WhatsApp'ın en son sürümüne sahip olan herkes tarafından kullanılabilir.