TWİTTER MAVİ TİK ALMA, twitter mavi ücreti?

TWİTTER MAVİ TİK ALMA, twitter mavi ücreti?
TWİTTER MAVİ TİK ALMA - Son günlerde herkesin aklında bu sorular var nasıl mavi tik alırım, mavi tik ücretlimi , mavi tik nasıl alınır. Normal şartlarda ücretsiz olan uygulama yeni dönemde ücretli olarak kullanıma sunulacak...

Hesap onaylatma başvurusu ile Twitter mavi tik alma ,TWİTTER MAVİ TİK ALMA - Son günlerde herkesin aklında bu sorular var nasıl mavi tik alırım, mavi tik ücretlimi , mavi tik nasıl alınır. Normal şartlarda ücretsiz olan uygulama yeni dönemde ücretli olarak kullanıma sunulacak...

Sosyal medya platformlarının kullanımının her geçen gün artmasıyla birçok yenilik karşımıza çıkıyor. Twitter, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Twitter’da hesapları olan kullanıcılar 280 karakterlik gönderiler paylaşabilmektedir. Bununla beraber twitter üzerinden fotoğraf ve video paylaşımı da yapılabilmektedir.

Twitter kullanıcılarının hesapları incelendiğinde birçok gerçek hesap bulunurken birçok da sahte hesabın bulunduğunu söylemek mümkündür. Twitter, genellikle kamuoyunun ilgisini çeken hesapların orijinal hesaplar olduğunu göstermek için hesapların yanına mavi tik koymaktadır. İlgili işaret genellikle kullanıcıların isminin yanında yer almaktadır.

 
İlgili İçerik; Ücretsiz Sosyal Medya Araçları

 Twitter’da mavi tik ne işe yarar ve Twitter’da mavi tik nasıl alınır yazımızda sizlere mavi tik ile ilgili bütün bilgileri aktaracağız...

Twitter’da Mavi Tik Ne İşe Yarar?

 Twitter’da mavi tik ne işe yarar sorusuna kısa bir şekilde yazımızın giriş bölümünde yer verdik. Gelin burada daha detaylı bir şekilde Twitter mavi tikin ne işe yaradığına bakalım.

 Twitter onaylanmış hesapları göstermek için uygulamaya geçirdiği mavi onay rozetini, platformunda yer alan ve kamuoyunu ilgilendiren hesabın orijinal bir hesap olup olmadığını göstermek için kullanır.

 

İnsanların düşüncelerinde genel olarak Twitter’da mavi tikli hesaplar ünlülere ait olduğu düşüncesi bulunmaktadır. Fakat Twitter, mavi tikli hesapları yalnızca ünlülere veya fenomenlere vermemektedir. Bu kişiler genellikle mavi tik alabiliyor olsa da şahıslar dışında da mavi tikli hesap alan birçok kurum ve kuruluş..

Webden alındığında Twitter Blue fiyatı; aylık 150 TL, yıllık 1569,99 TL. Twitter iOS uygulamasından alındığında, Twitter Blue ücreti; aylık 209 TL, yıllık 2199 TL.