Tik Tok Şarkı Müzikleri

Tik Tok Şarkı Müzikleri
Tiktok ile kullanıcılara kendi kısa videolarını oluşturma ve paylaşma imkanı sunulmaktadır. Uygulamayı kullanan kişiler kendi kısa videolarına özel efektler ekleyebilir, eğlenceli etiket ya da çıkartmalar ile videolarını süsleyebilir.

Tik Tok Şarkı Müzikleri Tiktok ile kullanıcılara kendi kısa videolarını oluşturma ve paylaşma imkanı sunulmaktadır. Uygulamayı kullanan kişiler kendi kısa videolarına özel efektler ekleyebilir, eğlenceli etiket ya da çıkartmalar ile videolarını süsleyebilir. Üstelik videolarına sevdikleri müzik ya da ses kayıtlarını da ekleyebilmektedirler.

Video kliplerinizi kırpabilmeniz, kesebilmeniz, birleştirebilmeniz ve kopyalayabilmeniz için düzenleme araçları da sunmaktadır. Tiktok aslında Youtube, İnstagram, Snapchat ve Vine benzeri sosyal medya paylaşım uygulamalarının bir birleşiminden oluşmaktadır. Kısa ve anlık videolara odaklanan platformda yayınlanan videolar 15 saniye ile sınırlandırılmıştır.

Tiktok uygulaması 2016 yılında kurulmuş olmasına karşılık ülkemizde yaygınlaşması biraz zaman almıştır. TikTok’un hızla yaygınlaşması ile 2019 yılının en çok izlenen şarkıları yayınlandır. Peki, TikTok’un en çok kullanılmakta olan şarkıları hangileridir? linki size yardımcı olacaktır.

10 numarada Türkiye’nin en çok remix şarkılarının arasında yer almaktadır. Bir akım haline de gelmiş olan bu şarkı Bianca Ecem’in- Ejderhası Var’dır. Vibin- Kesh Kesh’de Tik Tok’un en sevilen değişim videolarındaki müzikler arasında yer alıyor. Değişim videolarının vazgeçilmez müziği ise 9. Sırada yer alıyor. Berkcan Güven- Yeniden ise çıkar çıkmaz milyonlarca izlenmesinin yanı sıra TikTok videolarının da vazgeçilmezleri arasında yerini almıştır. Woah- Krpyto9095 adlı çalışma ise kurgusu en eğlenceli olan video müzikleri arasında yer almaktadır. Eğlenceli videoların müziklerinde kullanılan bu şarkı ise TikTok’un en çok kullanılanlar listesinde 7.sırada yer alıyor. Wannabe- Why Mona, TikTok kullanıcıları tarafından en çok kullanılan 6. Müzik ve kareografilerde sıklıkla kullanılmaktadır. Resul Dindar’ın yorumu ile yeniden en çok dinlenen Mavi Boncuk şarkısı, TikTok kullanıcılarının kullandığı müzikler arasında 5. Sırada yer almaktadır. 4. Sırada ise İdo Tatlıses’in Olmadı şarkısı yer almaktadır. Bu şarkı ise sıralamada sanatçının kendisinden başlatmış olduğu #olmadı hastaginin de etkisi büyüktür. 3. Sırada ise Absolutely Anything- CG5’dir. Bu şarkı yine değişim videolarında dikkat çeken bir diğer müzik ve en çok kullanılanlar 2019 listesinde yer almaktadır. Wir Sind Kral- Ezhel ve UFO 361 ise TikTok’ta “Kıza bak bakakaldı tabi sanki baklava!” ile dikkat çeken bu şarkı en kullanılan müzikler listesinde 2. Sırada yer almaktadır. 1. Sırada ise Olmaz Olmaz Bu İş Olmaz Irmak Arıcı yer alıyor.

Kaynak: