Merakla beklenen telefon iPhone 5se mi!

Merakla beklenen telefon iPhone 5se mi!
iPhone hayranları iPhone 7 beklerken 5se gelebilir.Merakla beklenen telefon iPhone 5se mi?
 iPhone 5se adı şimdiye kadar karşımıza hiç çıkmamıştı. Beklenen 4 inç ekranlı model bu olabilir.
video haber

Numan Kurtulmuş açıkladı: 5 maddelik eylem planı
Henüz Apple tarafından resmi bir açıklama gelmemiş olsa da teknoloji basını 4 inç ekranlı ve uygun fiyatlı bir iPhone modelinin duyuracağı konusunda hemfikir. Ancak bu sefer bahsedilen isim oldukça ilginç

Şimdiye kadar 4 inç ekranlı iPhone modeli için iPhone 6c şeklinde bir isimlendirme tercih ediliyordu. Ancak kısa bir süre önce ortaya atılan iddia bizi farklı bir isme yönlendirdi. 9to5Mac isimli Apple’a yakın haber kaynağının iddiasına göre Apple, iPhone 5se modeliyle karşımıza çıkacak.

Daha düşük donanım seviyesinde, 4 inç ekran boyutlu ve daha ucuz bir alternatif olarak beklenen modele ilişkin bazı tahminler var. Tahminlerin en makul olanı Apple’ın bu cihazı etkinliğinin az olduğu pazarlara sunacağı yönünde. Yani Afrika ve Asya ülkelerindeki tüketicinin alım gücü düşünüldüğünde daha ucuz bir iPhone modeli makul olabilir.

iPhone hayranları iPhone 7 beklerken 5se gelebilir.Merakla beklenen telefon iPhone 5se mi?
Cihazın tasarımına ilişkin olarak çok sayıda detay var. Örneğin cihazın kasasının metal yerine plastik olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü plastik kasalı telefonların maliyeti ciddi ölçüde azalıyor. Donanım seviyesi olarak ise eski bir iPhone modelinin teknik özelliklerinin kullanacağı düşünülüyor. iPhone 5s veya iPhone 6 bu cihazlar arasında olabilir. Tasarımla ilgili bir diğer detay ise iPhone 6 ve iPhone 6s’te gördüğümüz tasarımın küçültüleceği yönünde. Yani 4.7 inçlik iPhone 6 kasası küçültülecek ve iPhone 5se için 4 inç boyutuna indirilecek.

Yeni görsel ortaya çıktı

Apple'ın teknoloji dünyasının gündemini uzun zamandır meşgul eden ve birçok kişi tarafından merakla beklenen güncel donanımlı 4-inç iPhone hakkında yeni bir görsel ortaya çıktı.