Girne Tüp Bebek Merkezi

Girne Tüp Bebek Merkezi
Beşparmak Dağları ve masmavi Akdeniz'in tam ortasına konumlanan Girne; M.Ö. 10 yüzyıla kadar dayanan köklü tarihi, muhteşem denizi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra gelişmiş sağlık merkezleriyle Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.

Beşparmak Dağları ve masmavi Akdeniz'in tam ortasına konumlanan Girne; M.Ö. 10 yüzyıla kadar dayanan köklü tarihi, muhteşem denizi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra gelişmiş sağlık merkezleriyle Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor. Tarihteki önemli liman kentleri arasında yer alan Kıbrıs'ın gözde tatil beldesi, Girne Kalesi'nde muhteşem manzaranın tadını çıkardıktan, Alagadi Plajı'nda rahatladıktan, limandan açılan teknelere katılıp dalış yaptıktan ya da Karaman Köyü'nün Arnavut kaldırımlarını arşınladıktan sonra huzurlu bir ortamda tüp bebek tedavisi olmanıza imkan veriyor. En yeni teknolojileri yakından takip eden , yüksek başarı oranları ve sundukları kaliteli hizmetleri sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen merkezler arasına adını yazdırıyor.

Girne'nin ilk tüp bebek merkezi olan Dünya Tüp Bebek, ülkedeki en eski ve köklü kurum olmanın tecrübesini en son teknoloji ve bilgilerle bir araya getiriyor. Girne'deki tüp bebek merkezleri arasından Avrupa'daki kongreleri yakından takip eden alanında uzman isimlerle çalışmasıyla sıyrılan merkez, tüp bebek tedavilerinde başarı şansını en yükseğe çıkarmak için hız kesmeden çalışıyor

Huzurlu Bir Ortamda Tüp Bebek Tedavisi

Girne Tüp Bebek Merkezi, ziyaretçilerine dört mevsim Dünyanın dört bir yanından turist akınına uğrayan, limanı, kalesi ve doğasıyla Akdeniz'in en güzel tatil beldelerinden birinde bebek hayallerine kavuşma fırsatı sunuyor. Hasta gizliliği konusunda son derece titiz olan merkez, sanki bir tatile çıkar gibi hazırlanmanıza, stresten uzak bir ortamda ihtiyaç duyduğunuz tedaviyi görmenize ve uzun bekleme sıraları olmadan hayallerine kavuşmanıza yardım ediyor.

İnfertilite üzerine uzmanlaşan bir kadroyla çalışan Girne Tüp Bebek Merkezi, sadece uzmanlaştığı tüp bebek uygulamaları üstüne verdiği hizmet sayesinde sektörün en yüksek başarı yüzdesini elinde bulunduruyor. Girne'de bulunması, ebeveyn adaylarına oldukça stresli olan bu süreci liman kıyısında yürüyüş yaparak, Dünyaca ünlü plajlarda denizin, kumun ve güneşin tadını çıkararak atlatmalarına yardım ediyor.

Kişiselleştirilmiş Tedavi Protokolleriyle Yükselen Başarı Şansı

Girne Tüp Bebek Merkezi, her bir hastanın ihtiyaç ve beklentilerinin farklı olduğunu göz önüne alarak hareket ediyor. Her hastanın farklı problemler yaşadıklarını, fiziksel özellikleri ve kalıtımlarının farklı olduğunu göz önüne alarak tedavi süreçlerini planlıyor. Bu sayede tedavinin başarıyla sonuçlanma yüzdesini en üst seviyeye taşıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yumurta ve sperm donasyonu, genetik tanı gibi yöntemlerin yasal olması da çocuk sahibi olmak istemesine rağmen temel yöntemlerden sonuç alamayan çiftlerin yüzünü güldürüyor.

Girne Tüp Bebek Merkezi, yaşı genç çiftlerin ve ileri yaştaki kadınların farklı tedavilere ihtiyaç duyduğunu düşünerek hareket ediyor. İleri yaşlardaki kadınların da tedavi olma imkanı bulduğu merkez, başarı şansını artırmak için tüm tedavi sonrasında lazerle yardımcı yuvalama ve embriyo yapıştırıcısı ücretsiz olarak uygulanıyor.

Geniş Ulaşılabilirlik

Girne’de bulunanDünya Tüp Bebek Merkezi, çok dilli hasta destek ekibi sayesinde Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine eksiksiz bir hizmet sunabiliyor. Türkçe, İngilizce, Rusça, Fransızca, Almanca ve Arapça'yı ana dili olarak konuşan hasta koordinatörlerinin bulunduğu ekip her geçen gün genişliyor. Ziyaretçilerin ana dilde aldıkları hizmet, tedavi sürecinin daha kolay planlanmasına yardım ettiği gibi ebeveyn adaylarının tedavi süreci hakkında doğru bilgilere erişmelerini de kolaylaştırıyor.

Girne Tüp Bebek Merkezi, Dünyada tüp bebek tedavisi konusunda gelişmeleri yakından takip etmek için büyük bütçeler ayırıyor. Ziyaretçilerinin en son teknolojilerle daha yüksek başarı oranına sahip tedavilerden faydalanmasını sağlayan merkez, ebeveyn olma hayali kuran daha fazla kişiye ulaşabilmek için çaba sarf ediyor. Ulaşılabilir fiyatları, her yıl daha fazla çiftin anne ve baba olma hayallerini gerçekleştirebilmelerini sağlıyor.