Yetenek Sizsiniz Türkiye 2016 başvuruları başladı!acunn.com'dan başvurabilirsiniz

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2016 başvuruları başladı!acunn.com'dan başvurabilirsiniz
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2016 başvuruları başladı!acunn.com'dan başvurabilirsiniz..
 Türkiyenin en sevilen yarışmalarından olan Yeteneksizsiniz yarışması 2016 sezonunda TV 8 ekranlarında yer alacak Yeteneksizsiniz yarışması başvuru formlarını yazımızın altında bulabilirsiniz. Yeteneksizsiniz başvuru Yeteneksizsiniz başvuru Yetenek Sizsiniz Türkiye Başvuru Formu Doldur, Yetenek Sizsiniz Başvuru Formu 2016 yeni sezon Acun Medya Prodection’nun organize ettiği Yetek Sizsiniz Türkiye yarışmasının yeni sezon elemeleri başlamak üzere. Yetenek Sizsiniz Türkiye nasıl katılabilirim diye mi soruyorsunuz?

Bulunduğunuz ilde elemelere girip sizde yarışmacı olmaya hak kazanabilirsiniz. Yarışmaya katılım için aşağıdaki linke tıklayıp başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurmanız yeterli.Yapılan raiting ölçümlerinde daha önceki yıllarda Türkiye’de en çok seyredilen yarışma programı seçilen Yetenek Sizsiniz Türkiye izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

yetenek sizsinizAcun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında bu yıl jüri koltuğunda kimler olacağı merak ediliyor.. Geçmiş yıllarda jüride yer alan Sergen Yalçın, bu yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye’de ekranlara gelmeyecek. Sevilen futbolcunun yerine kimin geleceği merak konusuyken duyumlar Sergen Yalçın’ın yerine Eser Yenerler’in jüriye katılacağını söylüyor. Siz de ben yetenekliyim, Türkiye’nin yeni yeteneği ben olacağım ve büyük ödüle kavuşacağım diyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız ve başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız yeterli.
Siz de ben yetenekliyim, Türkiye’nin yeni yeteneği ben olacağım ve büyük ödüle kavuşacağım diyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız ve başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız yeterli.