Yeni Bir Hayat 2016 - Ece Gür Kimdir!Biyografisi

Yeni Bir Hayat 2016 - Ece Gür Kimdir!Biyografisi
Yeni Bir Hayat 2016 programı yarışmacısı Ece Gür gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Yeni Bir Hayat 2016 programında yarışan Ece Gür kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.
 Yeni Bir Hayat 2016 programı yarışmacısı Ece Gür gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Yeni Bir Hayat 2016 programında yarışan Ece Gür kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.

ECE GÜR KİMDİR?

32 yaşında, Tekirdağ'dan katılıyor. Halkla ilişkiler sorumlusu. Çok iddialı ve güçlü olduğunu düşünüyor. 1 çocuğu var. Kocasıyla kaçarak evlenmiş ama ondan şiddet görmüş. Bu yüzden boşanmış ve yeni bir hayata, işe ve aşka ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Ece Gür, 32 yaşında ve Tekirdağ’ da yaşıyor. Halkla ilişkiler sorumlusu olan Ece, eski eşi ile kaçarak evlenmiş ve evliliğinde eşinden şiddet görmüş. Bu evliliğinden Beren isminde bir oğlu olan yarışmacı, yaşadığı şiddete daha fazla dayanamayarak eşinden boşanmış ve yeni bir hayat kurmaya çalışıyor.

Ebru Şallı’ ya karşı bir ilgisi olduğunu söyleyen Ece, bu yüzden oğluna Şallı’ nın oğlunun ismini yani Beren’ i verdi. Ece Gür organizasyon işeri yapıyor. Eğlenceli bir anne olduğunu iddia eden Ece, spor yapmayı sevdiğini ve dans etmeyi sevdiğini söyledi.

Ece Gür: “Mıymıntıyım, kaprisliyim, mızmızım”...

Yarışmacı Ece Gür kişisel özelliklerinden bahsederken, “Kaprisliyim, mıymıntıyım, mızmızım. Öff o olmaz, bu olmaz, aniden sinirlenirim, çeker giderim. Yani böyle tuhaf şeylerim de var.” Kendi olumsuz davranışlarının farkında olan Ece: “Neden böyle olduğumu bilmiyorum. Aslında ben sonradan böyle oldum. Niye olduğumu da bilmiyorum. Belki yaşanmışlıklar, bilmiyorum. Yaşadıklarım daha cesur yaptı beni, daha sağlam. Dışarıdan özellikle daha ulaşılmaz gibi görünüyorsun. Çok sağlam, yıkılmaz. Aslında, içinde pek öyle değil. Ben kendi kendime savaşıyorum. Çok duygusalım, her şeye hemen ağlıyorum, ağlarken gülebilirim. Çok enteresan hallerim vardır.

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: Ece Gür



“Kocama kaçtım, şiddet gördüm, boşandım.”

Trakya’ dan gelen Ece Gür, eski eşi ile nasıl evlendiğini anlattı. Gür: “Trakya’ da bizim dönemlerimizde 18 yaşına gelince bir kız geçtiğin zaman, hatta evde kalmış oluyordun. Ben de birini buldum, ne yapayım kaçtım. beş buçuk yıl bir evlilik yaşadım. Tabi cicim ayları geçtikten sonra bu ciddiyeti anlamaya başladı. Bir kadının bir erkekten şiddet görmesi ve o yaşlarda olması çok daha ağır geliyor ve utancından bunu ailene söyleyemiyorsun, saklıyorsun ve ailen seni mutlu zannediyor. Diğer türlü şikayet etmediğin zaman erkek bir kere eli kalkıyorsa zaten sürekli o el kalkacak, bir daha inmiyor, inmediği için bugün hiç pişman değilim, iyi ki ayrılmışım. Her yerde söyleyebiliyorum, evet eşimden şiddet de gördüm zamanında. Gerçekten yeni bir hayata, gerçekten o kadar çok ihtiyacım vardı. Birden “Yeni Bir Hayat” programını gördüm. Ben yeni bir hayat istiyorum ve başıma ne gelirse gelsin katlanacağım diyorum ve bu yarışmadan galip çıkacağıma eminim.” diye konuştu ve yeni hayatının peşinden koşacağını söyledi.