www.acunn.com 6 Mayıs Survivor All Star SMS halk oylaması sıralaması!

www.acunn.com 6 Mayıs Survivor All Star SMS halk oylaması sıralaması!
www.acunn.com 6 Mayıs Survivor All Star SMS oylaması sıralaması!6 Mayıs Survivor All Star SMS sıralaması acunn.com'da belli oldu sırlama nasıl oldu?6 Mayıs Survivor All Star SMS halk oylamasında sıralama nasıl oldu kim 1.oldu? acunn.com 6 Mayıs.. Survivor All Star SMS oylaması acunn.com kim 1.oldu..Survivor'da ünlülerden bir isim adaya veda edecek.Oldukça merak edilen adaya kim veda edecek sorusu ne zaman yanıtını bulacak?SMS oylamasında 1.olan isim oldukça merak ediliyor.
www.acunn.com 6 Mayıs Survivor All Star SMS oylaması sıralaması!6 Mayıs Survivor All Star SMS sıralaması acunn.com'da belli oldu sırlama nasıl oldu?6 MayısSurvivor All Star SMS oylamasında kim 1.oldu sıralama nasıl oldu? acunn.com  Survivor All Star SMS oylaması acunn.com kim 1.oldu..Survivor'da ünlülerden bir isim adaya veda edecek.Oldukça merak edilen adaya kim veda edecek sorusu ne zaman yanıtını bulacak?SMS oylamasında 1.olan isim oldukça merak ediliyor.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlülerde SMS oylamasına kalacak isim belli oldu.Hakan SMS oylamasına kalan isim oldu.

SMS oylamasında 1.olan bir kişi daha aday olarak çıkaracak ayrıca bireysel dokunulmazlığı alan Merve Aydın'da bir kişinin adını verecek ve elenen belli olacak.

Eleme gecesi yarın yapılacak ve yarın gece saat 24:00 gibi Acunn.com'da SMS oylama sonuçları açıklanacak.Açıklandığında burada olacak.

SMS oylamasında 1.olan isim en çok oy alan yarışmacı Serenay Aktaş oldu.Serenay Aktaş Pascal Nouma'nın adını verdi.

7.Merve Aydın

6.Berna

5.Pascal

4.Doğukan

3.Anıl

2.Hakan

1.Serenay