Türk güzeli Didem Soydan’ın kıyafeti olay yarattı!

Türk güzeli Didem Soydan’ın kıyafeti olay yarattı!
Türk güzeli Didem Soydan’ın kıyafeti olay yarattı erkeklerin yüreklerini hoplattı gözlere hitap etti.Ünlü manken Didem Soydan, Londra’da düzenlenen 'Yenilmezler 2: Ultron Çağ' filminin galasına katıldı. Başarılı manken seçtiği cesur kıyafetle gecenin en çok konuşulan ismi olurken, Scarlett Johannson gibi isimleri gölgede bıraktı.
 ürk güzeli Didem Soydan’ın kıyafeti olay yarattı erkeklerin yüreklerini hoplattı gözlere hitap etti.Ünlü manken Didem Soydan, Londra’da düzenlenen 'Yenilmezler 2: Ultron Çağ' filminin galasına katıldı. Başarılı manken seçtiği cesur kıyafetle gecenin en çok konuşulan ismi olurken, Scarlett Johannson gibi isimleri gölgede bıraktı.

Didem Soydan, 'Yenilmezler 2: Ultron Çağ' adlı filmin Londra Westfield Vue Cinema’da düzenlenen gala gecesine katıldı. Başrollerinde Samuel L. Jackson, Scarlett Johannson ve Jeremy Renner gibi isimlerin olduğu 'Yenilmezler 2: Ultron Çağ' adlı filmin galasına Mert Vidinli ile birlikte katılan güzel model, giydiği dekolteli tulumla ilgi odağı oldu. 



Giydiği derin dekolteli tulumla kırmızı halıda yürüyen ünlü manken, gece boyunca instagram hesabından bol bol fotoğraf paylaştı.

 

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Didem Soydan, Bulgaristan ve Yunan göçmeni bir ailenin kızıdır. Üniversite yıllarında çalıştığı mağazada modacı Ümit Ünal tarafından keşfedilmiş ve ardından defilelerde boy göstermeye başlamıştır. 
Modellik kariyerine 2004 yılında La Russie defilesiyle adım atan Soydan, bu defile sayesinde  bir çok moda otoritesi ve fotoğraf sanatçısı tarafından fark edildi. Türkiye’nin en önemli modacıları ve markaları ile çalışma fırsatı bulan ünlü model birkaç televizyon dizisinde yer almıştır. Uluslararası defilelerde yer alan ünlü manken, modellik kariyerine başarıyla devam etmektedir.