Survivor'da ünlüler gönüller adası yok iddiası gündemi çalkaladı!

Survivor'da ünlüler gönüller adası yok iddiası gündemi çalkaladı!
Survivor'da ünlüler gönüller adası yok iddiası gündemi çalkaladı!Şok iddia! Survivor'da ünlüler gönüller adası yok! Ünlüler ve gönüllere ait adalar yok mu?Acun Ilıcalı'ya şok! Survivor All Star için atılan iddia bomba gibi düştü. Survivor All Star reytingleri alt üst ederken Ünlüler adası ve gönüller adasının olmadığı ünlüler ve gönüllülerin aynı plajda birbirine 450 metre mesafede yaşadıkları iddia edildi. Yarışma için geçtiğimiz yıllarda atılan iddialar hafızalardaki yeri korurken bu iddia karşısında Acun
 Şok iddia! Survivor'da ünlüler gönüller adası yok! Ünlüler ve gönüllere ait adalar yok mu?Acun Ilıcalı'ya şok! Survivor All Star için atılan iddia bomba gibi düştü. Survivor All Star reytingleri alt üst ederken Ünlüler adası ve gönüller adasının olmadığı ünlüler ve gönüllülerin aynı plajda birbirine 450 metre mesafede yaşadıkları iddia edildi. Yarışma için geçtiğimiz yıllarda atılan iddialar hafızalardaki yeri korurken bu iddia karşısında Acun'un nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın yapımı ve sunuculuğu yaptığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında şok bir iddia ortaya atıldı. Survivor’daki ünlüler adası ve gönüllüler adası için orataya atılan iddiada her iki adanında aynı sahilde yer aldığı ve iki yarışmacı grup arasında 450 metre mesafenin bulunduğu gündeme bomba gibi düştü. 
Medya patronluğuna soyunan Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kilitliyor. Her hafta değişik bir heyecana sahne olan yarışmada ortaya atılan iddia Survivor’ın reytinglerine etki edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Meğer ada yokmuş!

Survivor’ın bu sezon son 10 sezonun en iyilerinin buluştuğu All Star karması kıyasıya mücadele ediyor. Gerilim ve heyecanın arttığı yarışmada gündemi sarsan iddiada Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının adada yaşamadığı yarışmanın gerçekleştirildiği Dominik Cumhuriyeti’nin doğu sahilinde her iki takımında bir birine 450 metre mesafede bulunduğu bir yerde yapıldığı  iddiası izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı.

Acun Survivor Hakkındaki İddiaları Yanıtlayacak mı?
TV8’in en popüler programı olan survivor all star yarışmasında ortaya atılan bu iddialar karşısında Acun Ilıcalı’nın seirciye nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yayınlanan bölümünde yarışmacılardan birisinin “bize yemek ve su veriyorlardı.” Çıkışının üzerine bu iddia Acun’un prestijini sarsıp sarsmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.