Survivor'da bomba aşk gelişmesi magazin gündemini çalkaladı!

Survivor'da bomba aşk gelişmesi magazin gündemini çalkaladı!
Survivor'da bomba aşk gelişmesi magazin gündemini çalkaladı!Survivor'da bomba aşk gelişmesi!Survivor'da Merve ve Anıl aşk mı yaşıyorlar..TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam Anıl ve Merve Aydın arasında geçen konuşma dikkat çekti.
Survivor'da bomba aşk gelişmesi magazin gündemini çalkaladı! Survivor'da bomba aşk gelişmesi!Survivor'da Merve ve Anıl aşk mı yaşıyorlar..TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam Anıl ve Merve Aydın arasında geçen konuşma dikkat çekti.

Turabi ile oynadığı oyunu kaybeden Anıl, takım arkadaşlarının yanına döndüğünde "Neden bu kadar çok hata yapıyorum, anlamıyorum" dedi.
 
Bunun üzerine Merve Aydın, "Daha istekli oynamalısın, oyunu bırakıyorsun" cevabını verince Anıl, "Bırakmak değil bitanem, ayağım takıldı çıkaramadım sevgilim, neden bırakayım oyunu" cevabını verdi.
 
Anıl'ın Merve Aydın'a "sevgilim", "bitanem" gibi sözlerle hitap etmesi ikili arasında yeni bir aşk mı başladı sorularını gündeme getirdi.