Survivor Turabi'den flaş açıklamalar

Survivor Turabi'den flaş açıklamalar
Survivor Turabi'den flaş açıklamalar. 2014’teki şampiyonluğunun ardından bu sene Survivor AllStar Şampiyonu olmayı da başaran Turabi Çamkıran Maltepe Park AVM'de flaş açıklamalarda bulundu.
 2014’teki şampiyonluğunun ardından bu sene Survivor AllStar Şampiyonu olmayı da başaran Turabi Çamkıran’ı görmek isteyen hayranları Maltepe Park AVM’ye akın etti. Organizasyon saatinde sahneye çıkan Turabi’yi gören hayranlarının attığı çığlıklar AVM dışından duyuldu.

Hayranları Turabi’den imza alabilmek ve fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirlerini ezdi. Sorulara içtenlikle cevap veren Turabi, “Survivor hem akıl hem de güç işiydi. İnsanlar duygusal görünmeye çalıştı ama orada olma amacımız kazanmaktı” diyerek sürekli ağlayan yarışmacıları eleştirdi. Turabi, “Halk samimi olanı görüyor. Ben samimiydim. Yarışmak için geldim ve kazandım. Arkadan iş çevirmedim. Kimseye kendimi sevdirmeye çalışmadım. İnandım ve çok çalıştım” diye konuştu. “Halkın şampiyonu” tezahüratlarıyla karşılanan Turabi, sevenlerinin kendisi için yaptırdığı pastayı kesti. Organizasyona katılan yaşlı teyzeler ve amcalar Turabi’yi dualarla karşıladı.

Fun Club ekibi özel olarak hazırlattıkları üzerinde “Halkın Şampiyonu’ yazan kupayı Turabi’ye verdi. Finalde Merve Aydın ile kıyasıya bir rekabet yaşayan Turabi, “O heyecanlı dakikalarda sevenlerime çok inandım. Ancak rakibim kadın olduğu için duygusal yaklaşılabilir diye düşündüm. Spor ve çok hayal kurarak zoru başardım” dedi.