Survivor All Star'ın bomba kadrosu belli oldu!

Survivor All Star'ın bomba kadrosu belli oldu!
Survivor All Star'ın bomba kadrosu belli oldu!İşte o isimler..Merakla beklenen Survivor All Star'ın kadrosu açıklandı.Ekranlarda büyük beğeni ile takip edilen Survivor All Star'ın yarışmacıları belirlendi.
Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor'da bu sene geçtiğimiz dönemlerde yarışan hafızlara kazınmış isimler yarışacak.

Survivor yarışması bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor All Star adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor.

Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.

 
Yeni sezonda 2015 Survivor All-Star'da yarışacağı kesinleşen isimler şöyle;

 

Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık ve Almeda Abazi oldular.