Survivor All Star'dan kim elendi adaya kim veda etti!

Survivor All Star'dan kim elendi adaya kim veda etti!
Survivor All Star'dan kim elendi adaya kim veda etti?Survivor All Star'da adaya veda eden isim FULYA oldu!Survivor All Star'da adaya kim veda edecek?Survivor All Star'da bu akşam eleme gecesi.Survivor All Star'da adaya veda edecek isim bu akşam yayınlanacak bölümde belli olacak.
Survivor All Star'da bu akşam eleme gecesi.Survivor All Star'da adaya veda edecek isim bu akşam yayınlanacak bölümde belli olacak.

Dominik Cumhiriyeti'nde devam eden Survivor All Star'da adaya veda edecek isim bu akşam belli olacak.Geçtiğimiz hafta gönüllülerden Duygu Çetinkaya adaya veda eden ilk isim olmuştu.

Dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanınca ünlülerden bir kişi adaya veda etmek zorunda kaldı.Yapılan ada konseyinde Fulya'nın adı yazılmıştı.

Bu akşam SMS oylamasında 1.olan kişi Fulya'nın karşısına çıkacak kişiyi açıklayacak ve SMS oylamasında az oy alan kişi adaya veda eden 2.isim olacak.

Survivor All Star'da adaya veda eden isim FULYA oldu!Çünkü Fulya SMS oylamasında en sonuncu oldu.Karşısına kim çıkarsa çıksın adaya veda eden isim olacak.