Survivor All Star'da ödülü duyan yarışmacılar çıldırdı!

Survivor All Star'da ödülü duyan yarışmacılar çıldırdı!
Survivor All Star'da ödülü duyan yarışmacılar çıldırdı!Survivor All Star'da yeni bölümde herkesi çıldırtan enfes ödül ne?Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı ve tanıtımda Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara gösterdiği ödül yarışmacıları adeta çıldırttı.
 Survivor All Star'da yeni bölümde herkesi çıldırtan enfes ödül ne?Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı ve tanıtımda Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara gösterdiği ödül yarışmacıları adeta çıldırttı.

Survivor 53. Bölümde, büyük ödülü duyan Survivor yarışmacıları,  sevinçten çıldırdı. Yarışmaların kıran kırana geçtiği Survivor’da son bölüm kavgalara neden olacak. 

Özellikle son 3 ödül oyununu gönüller kazanmıştı bakalım 16 Mayıs'taki ödül oyununu kim kazanacak.

En son ödül oyununu gönüller kazanmıştı.Survivor All Star’da yine çok çekişmeli oyun gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için kıyasıya mücadele ettiler. Kazanan takım aileleriyle 3 dakikalık telefon görüşmesi yaptı.


Survivor All Star'da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-9 kazandı. Gönüllüler bu hafta son iki ödül oyununu da böylelikle kazanmış oldu.