Survivor All Star'da bomba süpriz isim elendi!22 Nisan gönüllerden elenen isim belli oldu!

Survivor All Star'da bomba süpriz isim elendi!22 Nisan gönüllerden elenen isim belli oldu!
Survivor All Star'da bomba süpriz isim elendi!22 Nisan gönüllerden elenen isim belli oldu!Survivor All Star'da elenen isim belli oldu!İşte Survivor'a veda eden isim..Survivor All Star'da kim elenecek?Nefesler tutuldu elenen Bozok mu olacak?Survivor All Star'da bu akşam eleme gecesi..Ünlüler takımından adaya bir kişi veda edecek.Suevivor All Star'da nefesler tutuldu eleme gecesinin heyecano bekleniyor.
Survivor All Star'da bomba süpriz isim elendi!22 Nisan gönüllerden elenen isim belli oldu! Survivor All Star'da elenen isim belli oldu!İşte Survivor'a veda eden isimSurvivor All Star'da kim elenecek?Nefesler tutuldu elenen Bozok mu olacak?Survivor All Star'da bu akşam eleme gecesi..Ünlüler takımından adaya bir kişi veda edecek.Suevivor All Star'da nefesler tutuldu eleme gecesinin heyecano bekleniyor.

Konsey'de adı yazılan Bozok ve Hasan'ın yanı sıra 1.olan kişinin vereceği bir isim daha SMS oylaması neticesinde adaya veda edecek.Nadya dokunulmazlığı var ve ada da kalmayı garantiledi.

Bakalım gönüllerden hangi yarışmacı birleşme partisi öncesi adaya veda eden isim olacak.İşte belli olduğunda burada olacak..

Hasan 1.olunca adaylığı düştü böylece Hasan bir isim verecek.Ve birde Dokunulmazlığı olan Nadya bir isim verecek.Hasan Turabi'nin adını verdi.

Nadya bir isim verecek Özlem'in adını verdi.Özlem Turabi ve Bozok SMS oylamasında yarışacaklar.Survivor'a veda eden isim:Özlem oldu süpriz isim oldu Özlem adaya veda etti