Survivor All Star'da ada konseyinde kimin adı yazıldı!

Survivor All Star'da ada konseyinde kimin adı yazıldı!
Survivor All Star'da ada konseyinde kimin adı yazıldı?Survivor All Star'da 22 Mart 2015 ada konseyinde kimin adı yazıldı?Survivor All Star'da 22 Mart gecesi dokunulmazlık oyunu oynandı.Dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu ve ardından ada konseyi yapıldı.Ada konseyinde dokunulmazlık oyununda kaybeden ekipten bir kişinin ismi yazılacak.
 Survivor All Star'da 22 Mart 2015 ada konseyinde kimin adı yazıldı?Survivor All Star'da 22 Mart gecesi dokunulmazlık oyunu oynandı.Dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu ve ardından ada konseyi yapıldı.Ada konseyinde dokunulmazlık oyununda kaybeden ekipten bir kişinin ismi yazılacak.

Ünlüler dokunulmazlık oyununu kazandı.Dokunulmazlık oyunun ardından ada konseyinde gönüllerden bir kişinin adı yazılacak ve SMS oylamasında 1.olan bir başka ismi adı yazılan ismin karşısına çıkaracak.

Konseyde adı yazılan isim belli olduğıunda burada olacak.

Gönüller Takımı ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıktı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm sms oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Yarın akşam yapılacak eleme için heyecan dorukta.