Survivor All Star'da 26 Haziran bire bir ödül oyununu kim kazandı enfes ödül ne!Çekişmeli mücadele

Survivor All Star'da 26 Haziran bire bir ödül oyununu kim kazandı enfes ödül ne!Çekişmeli mücadele
Survivor All Star'da 26 Haziran bire bir ödül oyununu kim kazandı enfes ödül ne?Çekişmeli mücadele.Survivor All Star'da Hakan'ın elenmesinin ardından Merve Aydın yalnız kalınca bundan sonra ödül oyunları bireysele dönmüş durumda.
 Survivor All Star'da 26 Haziran bireysel ödül oyununu kim kazandı?Muhteşem mücadele..Survivor All Star'da Hakan'ın elenmesinin ardından Merve Aydın yalnız kalınca bundan sonra ödül oyunları bireysele dönmüş durumda.

Survivor All Star'da 26 Haziran da ekrana gelecek bölümde ödül oyunu oynanacak.Dominik'te devm eden yarışmada Merve Aydın bir başına kalınca ödül oyunuda değişti.

Şimdi Ünlüler takımını temsilen tek bir kişi var o da Merve Aydın. Gönüllüler takımında ise Hakan, Hilmi Cem, Turabi ve Begüm yarışmaya devam ediyor. Ünlüler takımı tek kişiye düşünce Survivor All Star’da oyunlar da bireysele döndü. Bu akşamki ödül oyununu kim kazanacak büyük merak konusu.

Bakalım bireysel ödül oyunu nasıl oynanacak.Ödül oyununda gönüller takımından oyuncular birbirlerine rakip olacaklar.Kazanan belli olduğunda burada olacak.

Ödül baklava ve babalar günü hediyesi

Ödülü Merve kazandı