Survivor All Star'da 22 Mart 2015 dokunulmazlık oyununu kim kazandı!

Survivor All Star'da 22 Mart 2015 dokunulmazlık oyununu kim kazandı!
Survivor All Star'da 22 Mart 2015 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Heyecan fırtınası Survivor All Star'da 22 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Survivor All Star'da heyecan dorukta oyunlar adeta nefesleri kesiyor.Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada bu akşam dokunulmazlık oyunu vardı.Dokunulmazlık oyununu kim kazandı detaylar haberimizde..
 Survivor All Star'da 22 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Heyecan fırtınası Survivor All Star'da 22 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Survivor All Star'da heyecan dorukta oyunlar adeta nefesleri kesiyor.Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada bu akşam dokunulmazlık oyunu vardı.Dokunulmazlık oyununu kim kazandı detaylar haberimizde..

Dominik Cumhuriyet'inde devam eden Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği heyecan fırtınası yarışmada bu akşam yine d0okunulmazlık oyunu vardı.

Adada kalmak ve elenmek istemeyen ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya yarıştılar.Kıyasıya yarışma çok zorlu bir parkurda gerçekleşti.

Kazanan belli olduğunda burada olacak.Dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı.Gönüllerden bir isim adaya veda edecek.