Survivor All Star Ahmet Dursun kimdir!Biyografisi

Survivor All Star Ahmet Dursun kimdir!Biyografisi
Survivor All Star AhmetDursun kimdir?Biyografisi hakkında bütün detayları sizler için derledik.Survivor All Star'dan elenenAhmet Dursun kimdir kaç yaşındadır ne iş yapar tüm detaylar haberimizde..
Survivor All Star AhmetDursun kimdir?Biyografisi hakkında bütün detayları sizler için derledik.Survivor All Star'dan elenenAhmet Dursun kimdir kaç yaşındadır ne iş yapar tüm detaylar haberimizde..

Survivor All Star'da yarışan eski futbolcu Ahmet Dursun hakkında tüm detayları sizler için derledik.Ahmet Dursun hakkında bilinmeyen tüm detaylar haberimizde..Survivor All Star Ahmet Dursun kimdir?Ahmet Dursun hakkında bilinmeyenler!

Ahmet Dursun kısaca eski milli futbolcudur. Kocaelispor ve özellikle Beşiktaş futbol takımındaki başarılı oyunculuğu ile bilinir. Beşiktaş’a transfer olduğu ilk sezonda ligde gol krallığında ikinci sırada yer almayı başarmıştır. 3 kez A milli takımın formasını giyen Ahmet Dursun Türkiye U-21 milli futbol takımı forması altında 3 gole imza atmıştır. Ahmet Dursun 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışmada “Ünlüler” takımında yer almaktadır.

6 yaşında iken futbolla ilgilenmeye başlayan Ahmet Dursun önceleri mahalle takımlarında oynamıştır. 1995 yılında Almanya’nın SG Wattenscheid 09 takımının alt yapısında oynamaya başlamıştır. 18 yaşında iken Türkiye’de Kocaelispor takımına transfer olmuş 1 yıl sonra Türkiye genç milli takımına çağrılmıştır. Kocaelispor’da 112 maçta forma giyerek dikkat çeken yetenekli futbolcu 1999 yılında Beşiktaş’a transfer olmuştur.

Beşiktaş forması altında oynadığı ilk sezonda 21 gol atmayı başaran Ahmet Dursun 19 Eylül 2000 tarihinde oynanan ve Beşiktaş’ın kazandığı Barcelona maçında attığı iki golle hafızalara kazınmıştır. Sonraki sezonlarda düşüş yaşayan Ahmet Dursun Çin’de “Tianjin Teda” takımında bir süre oynamış fakat sonra tekrar Türkiye’ye dönmüştür. Sakatlık ve forma rekabeti gibi sebeplerle eski başarısını tekrarlayamamıştır.

2012 yılında geçirdiği sakatlıklar sebebiyle futbolculuk kariyerini sonlandıran Ahmet Dursun 2014 yılında 2. Ligde mücadele eden Eyüp Spor Kulübü’nde futbolculuk kariyerine devam etme kararı almıştır. Aynı yıl Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışma programına dahil olmuştur. Ahmet Dursun “Survivor” yarışmasında “Ünlüler” takımında yer almaktadır.

Survivor ünlüler grubunda Ahmet Dursun dışında Tolga Karel, Serenay Aktaş, Akın Saatçi, Duygu Bal, Eda Özerkan, Gökhan Keser, İsmail Baki Tuncer ve Merve Aydın gibi isimler yer almıştır. Survivor gönüllüler grubunda ise Turabi Çamkıran, Berna Canbeldek, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu, Mert Palavaroğlu, Müge Uzel, Sahra Işık, Samanta Mendes ve Yiğit Dikmen gibi isimler bulunmuştur. Yarışmayı kazanabilecek isimler arasında gösterilen Ahmet Dursun finale kadar gelmeyi başarmış fakat 114. günün sonunda Merve Aydın’la birlikte yarışı üçüncü tamamlamıştır. Sezonu ise Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran şampiyon olarak tamamlamıştır.