Survivor All Star 21 Haziran mühim dokunulmazlık oyununu kim kazandı!Kıran kırana enfes mücedele

Survivor All Star 21 Haziran mühim dokunulmazlık oyununu kim kazandı!Kıran kırana enfes mücedele
Survivor All Star 21 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Enfes mücadele..Dominik'te devam eden TV8 ekranlarında yayınlanan nSurvivor All Star'da bu akşam yine dokunulmazlık oyunu oynanacak ve oyun son derece kritik
Survivor All Star 21 Haziran  dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Kıran kırana enfes mücedele...Dominik'te devam eden TV8 ekranlarında yayınlanan nSurvivor All Star'da bu akşam yine dokunulmazlık oyunu oynanacak ve oyun son derece kritik

Dün oynanan dokunulmazlık oyununu gönüller kazanmış ve ada konseyinde Hakan'ın adı çıkmıştı.Bu akşam da son derece kritik dokunulmazlık oyunu var.

Dokunulmazlığın sahibi olan takım elenmekten kurtulacak.Survivor All Star'da 19 Haziran akşamı ekrana gelen bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan belli oldu.

 Survivor 19 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Kıran kırana mücadele...Survivor'da hızlanırılmış seri başladı ve dokunulmazlık oyunu ard arda geliyorSurvivor All Star'da değişen kurallar sonrasında son derece mühim hale gelen dokunulmazlık oyunu oynandı.

Kıbrısa giden final yolunda son derece önemli olan dokunulmazlık oyunu yine kıran kırana geçti.Her iki takımda dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya yarıştılar ve son enerjilerini harcadılar.

Dominik'te devam eden Survivor All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor.Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor All Star'da bu gece dokunulmazlık oyunu var.Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler yine zorlu bir parkurda kıyasıya rekabet edecekler.

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesecek.Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan belli olduğunda burada olacak.

Dokunulmazlık oyunun ardından ada konseyi yapılacak ve ada konseyinde aday çıkacak.

Kazanan gönüller oldu ve ünlülerden birisinin adaya vedası kesinleşti