Survivor All Star 20 Mayıs enfes ödül oyununı kim kazandı ünlüler mi gönüller mi!Muhteşem ödül neydi

Survivor All Star 20 Mayıs enfes ödül oyununı kim kazandı ünlüler mi gönüller mi!Muhteşem ödül neydi
Survivor All Star 20 Mayıs ödül oyununı kim kazandı ünlüler mi gönüller mi?Muhteşem ödül neydiSurvivor All Star 20 Mayıs ödül oyununda kim galip geldi?Muhteşem ödül neydi..Survivor All Star'da ödül heyecanı devam ediyor.TV8 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen yarışma Survivor'da heyecan fırtınası dur durak dinlemiyor.Her akşam nefesleri kesen mücadeleler var.
Survivor All Star 20 Mayıs ödül oyununı kim kazandı ünlüler mi gönüller mi?Muhteşem ödül neydi Survivor All Star 20 Mayıs ödül oyununda kim galip geldi?Muhteşem ödül neydi..Survivor All Star'da ödül heyecanı devam ediyor.TV8 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen yarışma Survivor'da heyecan fırtınası dur durak dinlemiyor.Her akşam nefesleri kesen mücadeleler var.

Dominik'te devam  Survivor All Star'da heyecan dinmek bilmiyor.Takımlar arasında kıyasıya mücadele ve adada yaşam mücadelesi var.Ödül kazanmak için yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya yarışıyor.Yaklaşık 1 hafta aç kalan yarışmacılar açlık ile büyük mücadele içerisindeler.

Açlıkla mücadele eden yarışmacılar için ödül oyunu çok büyük önem taşıyor.Bakalım hangi zorlu parkurda nasıl bir oyun oynanacak ve kazanan kim olacak.?

Bu akşam çok zorlu parkurda zorlu bir oyun var.

Kazanan takım arkadaşlarından gelen videoları izleyecekler ve çöpşiş yiyecekler

Kazanan yine gönüller oldu 10-8