Survivor All Star 14 Mart ödül oyununu kim kazandı ödül olarak ne verildi!

Survivor All Star 14 Mart ödül oyununu kim kazandı ödül olarak ne verildi!
Survivor All Star 14 Mart ödül oyununu kim kazandı ödül olarak ne verildi!Survivor All Star'da 14 Mart ödül oyununu kim kazandı?Ne ödl verildi?Survivor All Star'da 14 Mart ödül oyununu kim kazandı ödül neydi?Dominik'te devam eden Survivor All Star 'da heyecan hız kesmeden devam ediyor.14 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde yine ödül oyunu heyecanı vardı.Ünlüler ve gönüllüler ödül için kıyasıya yarışacaklardı.
 Survivor All Star'da 14 Mart ödül oyununu kim kazandı ödül neydi?Dominik'te devam eden Survivor All Star 'da heyecan hız kesmeden devam ediyor.14 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde yine ödül oyunu heyecanı vardı.Ünlüler ve gönüllüler ödül için kıyasıya yarışacaklardı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Dominik Cumhuriyet'inde devam eden Survivor All Star'da yeni bölüm heyecanı başladı.Ve yeni bölümde yine ödül yarışması var.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı ve yarışmacıların zor koşullarda yaşadığı adada gerilimlerde olmuyor değil.Açlığın kendisini fazlası ile hissetirdiği adada yarışmacılar arasında gerginliklerde yaşanıyor.

Bu akşam yine zorlu parkurda zorlu bir mücadele daha olacak.Ödül ve yarışma hakkında bilgiler güncellenecektirçBizden sakın ayrılmayın.

Ödül olarak simit arası domates peynir ve çay kişi başı iki tane verilecek..Kazanan 10-8 oldu ve ünlüler simitin sahibi oldular.Ünlüler uzun zaman sonra ödül kazandılar..