Survivor 2015'ın hızlı yakışıklı ismi Hilmicem İntepe kimdir!Biyografisi ve İnstagram hesabı

Survivor 2015'ın hızlı yakışıklı ismi Hilmicem İntepe kimdir!Biyografisi ve İnstagram hesabı
Survivor 2015'ın hızlı yakışıklı ismi Hilmicem İntepe kimdir?Biyografisi ve İnstagram hesabı...Survivor All Star'da adeta destan yazan yarışmalardaki hızı ile dikkat çeken yakışıklılığı ve efendiliği ile göz dolduran Hilmicem İntepe'yi mi merak ediyorsunuz..detaylar haberimizde.
Survivor'da finale kalan hızlı yarışmacı Hilmicem İntepe kimdir?Ögeçmişi Survivor Dominik 2015 .Survivor All Star'da adeta destan yazan yarışmalardaki hızı ile dikkat çeken yakışıklılığı ve efendiliği ile göz dolduran Hilmicem İntepe'yi mi merak ediyorsunuz..detaylar haberimizde.

Hilmicem İntepe kimdir?Survivor Dominik 2015 yarışmacısı...Survivor All Star Dominik 2015 Hilmi Cem İntepe kimdir?OtobiyografisiYetenek Sizsiniz Türkiye ile adını duyuran daha sonra Survivor'da yarışan Hilmicem İntepe yeniden Survivor All Star kadrosunda ve Dominik'te yarışmaya devam edecek.TV8 Ekranlarında yayınlanan ve genç kızların adeta sevgilisi olan Hilmicem İntepe Survivor All Star kadrosunda yer alıyor ve oldukçada dikkat çekiyor.

Survivor Turabi, Survivor Merve ve   Survivor Hilmi Cem İntepe... Survivor şampiyonları Survivor All Star'da karşı karşıya gelecek. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olarak gösterilen Survivor, bu yıl birbibirnden deneyimli isimlerle çok daha zorlu mücadeleye ev sahipliği yapacak.
 
19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

Hilmicem İntepe yarışmadaki performansı ve efendiliği ile göz doldururken Acun Ilıcalı finalde çok büyük bir itirafta bulundu.Hlmicem'i finalde kesin görürdüm diyen Acun Ilıcalı Hilmicem'in finalde olmamasında oldukça şaşırmış.