Survivor 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı!Çıçdırtan iletişim ödülü,gegin anlar kıran kırana mücadele

Survivor 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı!Çıçdırtan iletişim ödülü,gegin anlar kıran kırana mücadele
Survivor 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı?Çıldırtan İletişim ödülü,gegin anlar kıran kırana mücadele..Survivor All Star'da 2 Haziran akşamı kıyasıya rekabetin yaşandığı gergin anların olduğu kıran kırana bir ödül oyunu var.
 Survivor 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı?Çıldırtan ödül,gegin anlar kıran kırana mücadele..Survivor All Star'da 2 Haziran akşamı kıyasıya rekabetin yaşandığı gergin anların olduğu kıran kırana bir ödül oyunu var.

ı..TV8 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen yarışma Survivor'da heyecan fırtınası dur durak dinlemiyor.Her akşam nefesleri kesen mücadeleler var.

Survivor All Star'da yeni bölümde herkesi çıldırtan enfes ödül ne?Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı ve tanıtımda Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara gösterdiği ödül yarışmacıları adeta çıldırttı.

Dominik'te devam  Survivor All Star'da heyecan dinmek bilmiyor.Takımlar arasında kıyasıya mücadele ve adada yaşam mücadelesi var.Ödül kazanmak için yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya yarışıyor.Yaklaşık 1 hafta aç kalan yarışmacılar açlık ile büyük mücadele içerisindeler.

Ödül olarak inegöl köfte ve piyaz verilecek ayrıca kazanan bir arkadaşı ile görüntülü konuşacak.

Son ödül oyununu gönüllüler kazanmıştı.Bakalım bu akşam gergin geçecek olan ödül oyununu kim kazanacak.

Ödül oyununu ünlüler kazandı.